Liga 1

„Mă oftic! Îmi reproșez zi de zi că nu l-am urmărit” » MM Stoica suspină după cel mai în vogă fotbalist din Liga 1

Jefte Betancor, în duel cu Belu-Iordache / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 September 2021

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al vicecampioanei FCSB, își face procese de conștiință: regretă că nu l-a urmărit îndeajuns pe Jefte Betancor (28 de ani), atacantul devenit golgeter la Farul sub oblăduirea lui Gică Hagi. 

Oficialul roș-albaștrilor recunoaște că se „oftică” atunci când îl vede pe atacantul spaniol de la Farul marcând pe bandă rulantă în campionatul nostru. 

„Îmi reproșez zi de zi că nu l-am văzut pe Jefte Betancor la Voluntari și că nu l-am urmărit. Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi”, a spus MM Stoica, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Betancor are cifre remarcabile la Farul / Sursă foto: farulconstanta.com

MM Stoica: „Mi se pune în cârcă și că Deac n-a ajuns la Steaua”

„Mi se mai pune în cârcă și că n-a ajuns Deac la Steaua (n.r. - FCSB). Am discutat cu foarte multe personaje și mi-au spus că Deac nu mai e Deac dacă pleacă din Cluj, în Cluj e împărat. Mi se reproșează că nu l-am vrut pe Burcă. În opinia mea, Miron e mai bun decât Burcă. Miron are capul gras, dar nu e gras. Cântarul nostru costă 4.500 de euro și spune grăsimea, echilibrul muscular. Vârsta lui biologică e de 12 ani. Și Ongenda are capul gras”, a mai spus MM Stoica. 

Cum a ajuns Jefte Betancor în Liga 1

Jefte Betancor (28 de ani), noua senzație din atacul Farului, e golgeterul la zi al Ligii 1. Spaniolul a înscris 7 dintre cele 12 goluri ale „marinarilor” din acest sezon și tocmai ce a semnat un hat-trick de efect în victoria cu Academica Clinceni (5-0).

Gheorghe Hagi a dat o lovitură cu adevărat profitabilă în vară, când l-a luat gratis pe unul dintre atacanții pe val ai campionatului trecut. Jefte Betancor impresionase la Voluntari, unde a înscris de opt ori în ediția precedentă, iar spaniolul a luat cu el forma bună și la malul mării, unde are deja șapte reușite.

Pentru a afla povestea completă a transferului său în România, GSP.ro a luat legătura cu Gabriel Glăvan, fostul șef al departamentului de scouting de la FC Voluntari. Omul care de-a lungul timpului a mai propus și alte nume interesante în Liga 1 a pus ochii pe spaniol și a contribuit decisiv la aducerea lui la Voluntari. Citește AICI restul articolului!

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.