Europa League

Cicâldău și Moruțan, martori la un autogol absolut incredibil » Portarul lui Lazio a prins mingea și a trimis-o în propria poartă

+15 Foto
FOTO: Captură @Pro X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 September 2021

Portarul albanez Thomas Strakosha (26 de ani) a fost autorul unui autogol incredibil în minutul 67 al partidei cu Galatasaray, din grupele Europa League, la scorul de 0-0. 

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost titulari în disputa dintre Galatasaray și Lazio Roma. Cei doi au fost martori la o fază rar întâlnită la acest nivel, un autogol antologic. 

Autogol incredibil în Galatasaray - Lazio, scor 1-0

În minutul 67, Olimpiu Moruțan a preluat mingea la 40 de metri de poartă, în banda dreaptă, și a centrat cu exteriorul, în zona punctului cu var. Fără a fi presat, Manuel Lazzari a respins defectuos, spre propria poartă. Mingea a fost una plouată, ușor recepționat. Portarul Thomas Strakosha a vrut să o prindă, dar a scăpat-o rușinos, dincolo de linie.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, activi în Galatasaray - Lazio 

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost doi dintre cei mai activi fotbaliști ai vicecampioanei Turciei. Mijlocașul transferat de la FCSB a lovit și bara transversală în minutul 23. 

Galatasaray și Lazio Roma fac parte din grupa E în Europa League, alături de Lokomotiv Moscova și de Marseille. Cele două au remizat astăzi, scor 1-1.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.