Conference League

Mario Camora, gest incredibil în Jablonec - CFR Cluj » Henț intenționat la câțiva centimetri de poarta lui Bălgrădean

Mario Camora (34 de ani) a fost eliminat în minutul 50 al partidei dintre Jablonec și CFR Cluj, la scorul de 0-0 / FOTO: Captură @Pro X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 September 2021

Mario Camora (34 de ani) a fost eliminat în minutul 50 al partidei dintre Jablonec și CFR Cluj, la scorul de 0-0, pentru un henț intenționat la câțiva centimetri de linia porții lui Cristian Bălgrădean. Fundașul stânga a văzut și cartonașul roșu. 

CFR Cluj a fost de nerecunoscut în prima repriză a partidei cu Jablonec, ocupanta locului 11 în Cehia. Dan Petrescu nu a schimbat nimic la pauză, iar primele minute au fost de coșmar. 

Mario Camora, penalty și roșu în Jablonec - CFR Cluj 

În minutul 48, Bălgrădean a ieșit neinspirat pe o centrare din flancul stâng al atacului ceh. Cu un gest disperat, din cădere, Mario Camora a respins mingea cu mâna, în bară, apoi în afara terenului.

Momentul în care Mario Camora oprește mingea cu mâna / FOTO: Captură @Pro X

Arbitrul albanez Enea Jorgji a dictat în prima fază doar penalty, fără eliminare. După protestele vehemente ale gazdelor și o consultare cu arbitrul asistent, a revenit și i-a arătat cartonașul roșu lui Camora. Vaclav Pilar a transformat cu siguranță penalty-ul, în stânga lui Bălgrădean.

Programul lui CFR Cluj în grupa de Conference League

  • Etapa 2, 30 septembrie: CFR Cluj - Randers
  • Etapa 3, 21 octombrie: CFR Cluj - AZ Alkmaar
  • Etapa 4, 4 noiembrie: AZ Alkmaar - CFR Cluj
  • Etapa 5, 25 noiembrie: Randers - CFR Cluj
  • Etapa 6, 9 decembrie: CFR Cluj - Jablonec

CFR Cluj are președinte: Cristi Balaj

Cristi Balaj (50 de ani) a ajuns la un acord cu CFR Cluj. Fostul arbitru urmează să devină președintele „feroviarilor”, post rămas vacant după plecarea lui Marian Copilu din Gruia.

Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. 

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore. 

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping. Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern
Cristi Balaj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.