Liga 1

Alexandru Albu atacă arbitrajul din Rapid - Gaz Metan, dar realitatea îl contrazice: „N-am văzut în viața mea așa ceva!”

+22 Foto
Alexandru Albu (28 de ani) a acuzat arbitrajul brigăzii lui Lucian Rusandru, după Rapid - Gaz Metan Mediaș, scor 1-2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 septembrie 2021

Alexandru Albu (28 de ani) a acuzat arbitrajul brigăzii lui Lucian Rusandu, după Rapid - Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. 

„Nu ne ajută la nimic faptul că marchez eu ... Se pare că vorbim degeaba. Domnii în negru și-au făcut jocul și azi. La golul doi a ridicat fanionul, apoi a lăsat jocul să meargă. Se pare că nu mai avem voie nici să vorbim cu dânșii. M-am dus să discut și mi-a dat galben. 

La golul 2 ridică fanionul pentru aut, apoi a lăsat jocul să meargă și am luat gol. N-am văzut niciodată așa ceva. Gazul a avut o singură ocazie”, a fost discursul dur al lui Albu, la Telekom Sport. 

Faza la care face referire Alexandru Albu a avut o altă desfășurare. Arbitrul asistent nu a ridicat fanionul pentru un aut, ci pentru un fault comis de Rapid. Rusandu a lăsat avantaj, iar medieșenii au profitat de lipsa de reacție a lui Belu-Iordache. 

Momentul în care arbitrul asistent ridică fanionul pentru ofsaid / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Incident provocat de fani la Rapid - Gaz Metan 

Partida dintre Rapid și Gaz Metan Mediaș a fost întreruptă preț de câteva clipe în minutul 63, la scorul de 1-1, din cauza unei petarde aruncate pe gazon.

Fanii Rapidului au venit într-un număr important și la disputa cu Gaz Metan Mediaș, de pe Arena Națională. În minutul 63, s-au dat însă în spectacol și au dus la întreruperea partidei.

Nemulțumiți de o decizie a „centralului” Lucian Rusandu, fanii rapidiști au aruncat cu mai multe obiecte spre suprafața de joc. Printre sticle și pahare s-a numărat și o petardă. Obiectul pirotehnic a explodat foarte aproape de Yuri Matias (26 de ani), fundașul central al Gazului, cel care marcase primul gol al partidei. 

Brazilianul s-a resimțit, s-a prăbușit pe gazon și a avut nevoie de intervenția medicilor. În jurul său s-a creat un mic meleu, după ce Belu-Iordache a încercat să îl ridice cu forța. Partida a fost întreruptă aproape 3 minute.

Albu a comentat și acest incident. Susține că Yuri nu exagerat voit acest moment: „Nu s-a întâmplat nimic, a fost doar o petardă. Nu am văzut atât de mult teatru în viața mea. Bravo lor, și-au făcut jocul”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.