Liga 1

Dinamo - Botoșani 1-2. „Agenții 0-6” » Continuă seria înfrângerilor pentru „câini”! Clasamentul ACUM

+55 Foto
Dinamo - Botoșani, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de Cristi Preda (foto)  —  duminică, 19 septembrie 2021

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Moldovenii se apropie, pentru moment, la un punct de liderul CFR Cluj.

Dinamoviștii n-au știu ce i-a lovit în primele 20 de minute. Ongenda a deschis rapid scorul, la finalul unei acțiuni superbe de atac, la care a contribuit și ieșirea hazardată a lui Crețu, apoi Kage a dublat avantajul, dintr-o lovitură de la 11 metri pe care tot el o obținuse. 

Dinamo n-a avut replică, iar întreruperea de 10 minute provocată de problemele cu nocturna a părut o salvare de moment pentru „câini”.

Dinamo, eșec cu FC Botoșani: serie nefastă pentru „câini”

Sorin Colceag a redresat situația la pauză, iar Torje a aprins finalul partidei. A transformat un penalty și a spart ghinionul „câinilor”, care erau fără gol marcat de pe data de 2 august, de la victoria 3-1 cu Academica Clinceni. 

În al treilea minut al prelungirilor, gazdele au mai cerut două penalty-uri. Hațegan a fost de neînduplecat și i-a arătat cartonașul galben pentru simulare lui Cătălin Țîră.

Dinamo ajunge la a 6-a înfrângere consecutivă în Liga 1 și ocupă penultima poziție, cu 6 puncte strânse în 9 partide. De cealaltă parte, FC Botoșani se instalează confortabil pe locul secund, la un punct de liderul CFR. Campioana joacă luni, cu CS Universitatea Craiova.

FINAL » Dinamo - FC Botoșani 1-2

VIDEO Probleme cu nocturna la Dinamo - FC Botoșani

>

În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani, nocturna de pe stadionul Dinamo s-a stins! Partida a fost întreruptă temporar. După aproximativ 10 minute, nocturna și-a revenit și meciul a continuat din minutul în care a fost oprit.

În cazul în care nocturna mai ceda o dată, Dinamo ar fi pierdut meciul la „masa verde”.

Pasajul din regulament în cazul problemelor cu nocturna:

Dinamo - FC Botoșani, echipe de start:

Dinamo: Iliev - Creţu, Ehmann, Grigore, A. Radu - Itu, Răuţă, Torje - Moldoveanu, Ivanovski, Bani
Rezerve: Eşanu - Giafer, Amzar, Tone, Borcea, Neicuţescu, Stan, Ţîră, Popa
Antrenor: Sorin Colceag

  • La primul meci în calitate de antrenor principal, Sorin Colceag a schimbat masiv în echipa de start, în comparație cu ultimul meci, eșecul 0-6 cu FCSB
  • Iliev apare în poartă în locul lui Eșanu. Ehmann îl înlocuiește pe Giafer în centrul defensivei. Nici tânărul Amzar nu mai este titular, fiind înlocuit cu Geani Crețu
  • Torje a fost coborât din atac în linia de mijloc
  • Ofensiva este schimbată în totalitate. Moldoveanu, Ivanovski și Bani sunt cei aleși. Singurele schimbări forțate au fost cele ale lui Sorescu și Filip, ambii suspendați.

FC Botoșani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Tîrcoveanu, Edjouma, Ongenda - Barbosa, Roman, Kage
Rezerve: Contra, Tchakonte, Dragu, Croitoru, Florescu, Fili, Sila, Petkovski, Souza
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Dinamo (Bucureşti)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Mitruţi Daniel (Craiova)

Citește și alte știri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.