Altele

„O să îți rup capul” » A atacat fără să știe un campion mondial de jiu-jitsu: ce a urmat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 septembrie 2021

Un bărbat a încercat să înjunghie un tânăr de 16 ani care stătea pe o bancă în North Yorkshire, Anglia.

Bătăușul nu știa că cel pe care încerca să-l atace era campionul mondial la jiu-jitsu Alex Williams, care a încheiat rapid lupta, dându-l la pământ.

Atacatorul s-a apropiat de Williams și i-a spus: „Îți voi sparge capul și te voi înjunghia în stomac”. Williams s-a ridicat și l-a aruncat la pământ cu două mișcări de arte marțiale.

>

Atacatorul i-a mușcat urechea lui Williams: „Când s-a apropiat de mine, am avut șansa să mă apăr, așa că am apărat. Am crezut că dacă îl trântesc la pământ va renunța, dar s-a întors, așa că am continuat să-l neutralizez fără să-l lovesc cu pumnii. Singurul meu scop a fost să termin situația în siguranță. ”

Williams, care studiază matematică și economie, a sunat la poliție după plecarea atacatorului și a mers la spital, acolo unde i-a fost „cusută” urechea. „Sper că experiența mea este inspirată pentru tineri să învețe arte marțiale și să se apere", a explicat, citat de gulftoday.ae.

Videoclipul a fost vizionat de peste 1,3 milioane de oameni, inclusiv luptătorul profesionist Alex Enlund, care a scris pe Twitter: „Alex a arătat tenacitate și curaj pentru a controla situația. Învață-i pe copiii tăi arte marțiale pentru că, făcând acest lucru, nu vor deveni victima agresorilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.