Liga 1

Dinamoviștii au impresionat un rival: „S-au autodepășit! Chiar am rămas surprins”

+55 Foto
Alin Șeroni (34 de ani) a fost plăcut surprins de prestația „câinilor” din repriza secundă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 19 September 2021

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Moldovenii se apropie, pentru moment, la un punct de liderul CFR Cluj. Alin Șeroni (34 de ani) a fost plăcut surprins de prestația „câinilor” din repriza secundă.

„Dinamoviștii s-au autodepășit după înfrângerea cu FCSB, au pus presiune, era să facem greșeli, cât pe-aci să facem egal. Au avut ocazii bune de a marca. În repriza a doua au venit peste noi, au simțit că ne-am retras, au profitat, au marcat, puteau să ne și egaleze.

Nu ne-a cerut antrenorul să facem pasul înapoi, dar am simțit că vin peste noi, aveam 2-0 și erau importante cele 3 puncte. Am rămas surprins, a fost un meci bun, față de ce au jucat ei cu FCSB.

Nu așteptam să începem așa bine campionatul, am câștigat meciuri importante, CSU Craiova, CFR, Dinamo, vrem să facem un meci bun și cu FCU Craiova. Nu mă gândesc la titlu”, a spus Alin Șeroni, la Telekom Sport. 

Mihai Roman I, după Dinamo - FC Botoșani 1-2

„Se pare că am mai multă putere Cu cât mă gândesc la retragere cu atât joc mai bine. Important e că am câștigat. Am avut un meci dificil, în repriza a doua n-am reușit să mai ținem de minge. În unele momente n-am arătat foarte bine, dar important e că a luat 3 puncte, sunt meciuri care se câștigă și așa. 

Am discutat și la pauză că trebuie să ținem de minge, dar nu s-a întâmplat. Au venit peste noi, nu mai aveau ce pierde, a fost presiune. Vom discuta și vom vedea ce e de reglat. Am avut până acum rezultate foarte bune, ne dorim s-o ținem tot așa, nu ne gândim decât la play-off, vom vedea, vrem să rămânem acolo, sus”, a spus Mihai Roman I. 

Probleme cu nocturna în Dinamo - FC Botoșani

În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani, nocturna de pe stadionul Dinamo s-a stins! Partida a fost întreruptă temporar. După aproximativ 10 minute, nocturna și-a revenit și meciul a continuat.

Dinamoviștii au fost în pericol. Dacă instalația ar mai fi cedat o dată, meciul ar fi fost pierdut la „masa verde”.

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Botoșani:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.