Liga 1

Mureşan: “Gigi Becali să ia Gheata de Aur!”

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iuliu Mureşan e convins că Steaua nu poate să bată tot pînă la finalul sezonului fără implicarea în subterane a patronului.

De pe locul doi, atacurile clujenilor la adresa Stelei sînt la fel de virulente. Preşedintele Iuliu Mureşan a insinuat ieri că seria de 9 victorii consecutive a trupei lui Lăcătuş e mincinoasă. “Nu achiziţiile Stelei din iarnă au făcut diferenţa. Diferenţa s-a făcut pe alte planuri. Gigi Becali e în toate. Dacă şi la Rapid dă indicaţii şi face schimbări, ce să mai vorbim de Steaua?! Întrebaţi-i pe Lăcătuş şi pe jucătorii Stelei ce merit are Gigi în ascensiunea lor! Aştept acum ziua în care Gigi o să ne sune şi pe noi ca să ne spună pe cine să schimbăm la pauză. Glumesc, n-avem «vorbi­tor». Cred că nici nu ştie numărul meu de telefon”, a spus Mureşan.

Întrebat dacă Steaua va cîştiga tot pînă la final, şeful CFR-ului şi-a adus aminte de modul în care atacanţii români candidau pentru Gheata de Aur. “În mod normal, Steaua nu va ajunge la o serie de 14 victorii la rînd. Dar România este ţara tuturor posi­bilităţilor. Îmi amintesc că, pe vremuri, cam­pionatul nostru furniza în fiecare an Gheata de Aur, pînă cînd, din cauza noastră, s-a desfiin­ţat competiţia. Un atacant marca şi 6 goluri într-un meci pentru distincţie. În mod normal, Stea­ua nu va cîştiga tot pînă la final. În mod normal...”, a încheiat şeful clujenilor.

“Spun cu mîna pe inimă că s-a jucat corect cu Rapid. N-a fost nici măcar o umbră de aranjament. I-am blocat pe rapidişti, iar diferenţa a făcut-o jocul exact al defensivei noastre”
Iuliu Mureşan Preşedinte CFR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.