Campionate

Pleacă Pochettino? Postarea momentului la Paris » Antrenorul, atacat de fratele șeicului

+14 Foto
Apar noi reacții după incidentul petrecut aseară spre finalul meciului PSG - Lyon 2-1, când Leo Messi a fost înlocuit.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 septembrie 2021

Apar noi reacții după incidentul petrecut aseară spre finalul meciului PSG - Lyon 2-1, când Leo Messi a fost înlocuit.

  • PSG a învins-o aseară pe Lyon, scor 2-1, în runda #6 din Ligue 1. Leo Messi a debutat pe Parc des Princes ca jucător al parizienilor.
  • Argentinianul a ajuns la 3 meciuri fără gol la noua echipă. După ce a fost schimbat, în minutul 76, a refuzat să dea mâna cu Pochettino - detalii, pe larg, AICI!

Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, fratele șefului de la PSG, l-a înțepat azi pe antrenorul Pochettino.

„Londra e un oraș frumos, știi asta”, a scris Al Thani pe Twitter, alături de o poză cu tehnicianul argentinian, aluzie la o posibilă revenire a lui Poche la Spurs, formație pe care a mai pregătit-o între 2014 și 2019.

În vară, Khalifa bin Hamad a fost primul din anturajul Parisului care a anunțat transferul lui Messi la PSG, când negocierile încă nu erau finalizate oficial - detalii, AICI.

Detalii despre scandalul la PSG: Leo Messi e supărat

La debutul pe „Parc des Princes”, Messi a primit 25 de pase, cele mai multe în interiorului „careului” format cu Neymar, Mbappé și Di María.

Dar Messi s-a supărat când a fost înlocuit, cum s-a întâmplat cu toți antrenorii care l-au schimbat în timpul jocului. La golul victoriei, aproape că nu s-a bucurat: „Doar câteva aplauze discrete".

Raí, brazilianul ales cel mai bun jucător din istoria lui PSG, a fost invitat de roș-albaștri să dea lovitura de start cu Lyon. Parizienii speră ca Leo Messi să preia ștafeta de la campionul mondial paulista, de aceea l-au chemat la această partidă. Dar primele semne nu sunt bune.

Messi nu a reușit să înscrie. A treia partidă fără gol, deși a fost activ în prima repriză și a avut ocazii, inclusiv o bară din lovitură liberă.

Mauricio Pochettino: „Eu iau deciziile. De aceea sunt aici"

Simțind că a obosit și nu mai e la fel de implicat în joc, Pochettino l-a înlocuit pe campionul sud-american în minutul 76, dar Leo s-a supărat întotdeauna când a fost schimbat. Și pe Guardiola, și pe Luis Enrique, și pe Valverde, pe toți. Au apărut primele tensiuni și la Paris.

Când antrenorul i-a întins mâna, Messi l-a ignorat, apoi s-a întors, privindu-l enervat și uimit. "L-am întrebat cum s-a simțit. Mi-a zis că totul bine. Nu sunt probleme", a dezvăluit tehnicianul. Acesta a fost foarte clar în explicații. Un răspuns destinat mai puțin jurnaliștilor. Mai ales jucătorului: "Toată lumea știe că avem mulți fotbaliști de mare calitate. Trebuie să fac alegeri, inclusiv în timpul meciului, gândindu-mă la echipă și la jucători. Uneori, deciziile sunt pozitive, alteori, nu. Decizii care plac sau nu. De aceea sunt aici. Eu iau deciziile".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.