Liga 2

Încă un club a cerut intrarea în insolvență » Explicațiile președintelui: „Așa stopăm datoriile mai vechi, către jucătorii care nu au dat satisfacție”

FC Hermannstadt, ocupanta locului secund în Liga 2, a cerut intrarea în insolvență. Președintele Dani Coman (42 de ani) a explicat ce urmează pentru clubul sibian.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 septembrie 2021

FC Hermannstadt, ocupanta locului secund în Liga 2, a cerut intrarea în insolvență. Președintele Dani Coman (42 de ani) a explicat ce urmează pentru clubul sibian. 

Dani Coman vrea ca FC Hermannstadt să scape de o serie de datorii către foștii jucători și îi asigură pe fani că promovarea nu va fi pusă în pericol de acest proces. În Liga 2 mai evoluează un club aflat în insolvență, Dunărea Călărași. 

Dani Coman, despre insolvența celor de la Hermannstadt: „Se poate promova!”

„Insolvența nu înseamnă faliment. Asta trebuie să înțeleagă lumea. Pentru că sunt oameni care au văzut că Hermannstadt va intra în insolvență și deja și-au pus probleme dacă se mai poate promova. 

Se poate promova, iar pe mine, ca președinte de club, venit de trei luni de zile, mă interesează ca jucătorii actuali și staff-ul tehnic să aibă salariile la zi, așa cum sunt în momentul de față și să aibă cele mai bune condiții pentru a promova. 

Nu mă interesează ce a fost în trecut, nu mă interesează greșelile care s-au făcut în trecut, eu îmi doresc să nu le mai repetăm. Și atunci, și ăsta poate fi un mod de a ajuta societatea să se reorganizeze, să stopeze niște datorii mai vechi la niște jucători care n-au dat satisfacție. 

Repet, pentru orice societate, indiferent de domeniul de activitate, insolvența nu înseamnă faliment, înseamnă doar un plan foarte bine gândit de reorganizare al clubului și al societății”, a spus Dani Coman, la Metropola TV. 

FC Hermannstadt, printre favoritele la promovarea în Liga 2

FC Hermannstadt ocupă locul secund în Liga 2, cu 17 puncte strânse în 7 runde. Este la o lungime în spatele liderului Petrolul Ploiești. Runda viitoare, sibienii se deplasează la Slobozia, pentru duelul cu Unirea.

VIDEO Dani Coman vorbește despre ruptura de Rapid și refuzul de a plăti galeria: „Nu am dat niciodată bani pentru protecție”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.