Liga 1

Reacția lui Sorin Cârțu după eșecul Craiovei: „Rezultatul este injust”

Sorin Cârțu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 septembrie 2021

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a vorbit despre eșecul echipei sale în fața campioanei.

„De fiecare dată ne dau goluri numai din faze fixe și nu învățăm nimic. Nu fac eu o analiză, o face antrenorul, nu mă bag peste el. Ca o observație, am avut în meciul ăsta multe momente în care am jucat bine, dar, frate, nu știu dacă e o întâmplare că ratăm atât de mult. 

Au fost niște situații foarte bune de a marca, trecem pe lângă ele. Așa s-a întâmplat și cu Sepsi, și cu Botoșani, meciuri în care am pierdut niște puncte bune pentru noi. Și astăzi, din punctul meu de vedere, rezultatul e injust. 

Mie îmi place așa cum se joacă, ce se combină. Punctăm doar la impresia artistică. La fiecare meci, arătăm așa bine, cum încercăm să construim, cum ajungem în fața porții, dar exact ceea ce contează nu realizăm eficient”, a spus Sorin Cârțu, la Fotbal Club, de la Digi Sport. 

Reghecampf, dezamăgit de echipa sa

„Am jucat foarte slab în prima repriză. Deși am avut câteva ocazii și ghinion pe alocuri. În mare, nu mi-a plăcut cum am jucat. Am discutat cu jucătorii după meci. Vom analiza în următoarele zile ce am făcut greșit. E o diferență foarte mare față de meciul trecut. 

Am avut atitudine atunci, foarte multe ocazii, numai ghinionul a făcut să nu câștigăm meciul cu Sepsi (n.r. - 1-1). Trebuie să marcăm. Avem multe ocazii și ratăm cu o seninătate incredibilă! Echipa noastra nu s-a ridicat la nivelul normal”, a declarat Reghecampf. 

La final, Reghe s-a dus glonț la arbitrul Marcel Bîrsan. „S-a tras foarte mult de timp, trebuia să ia atitudine arbitrul, dar nu mai contează acum”, a explicat antrenorul.

Citește și alte știri despre CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.