Liga 1

Note GSP după derby-ul etapei » Burcă, cel mai bun + 4 alb-albaștri, sub miza partidei

CFR Cluj - CSU Craiova // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 September 2021

CFR Cluj a câștigat derby-ul etapei 9 din Liga 1, scor 1-0 cu CSU Craiova, și își consolidează poziția de lider în campionatul intern.

Într-un meci în care oltenii au avut mai multe ocazii de gol, diferența a fost făcută de un gol marcat în minutul 20 de stoperul Andrei Burcă. Centrare Claudiu Petrila, din corner, reluare Burcă, cu capul, după ce a scăpat de marcajul lui Vladimir Screciu.

CFR Cluj - CSU Craiova 1-0 » Note

De altfel, Andrei Burcă a fost cel mai bun jucător de pe teren. Fundașul campioanei a primit nota 8 în , fiind singurul fotbalist cu un astfel de calificativ. De el s-a apropiat doar veteranul mijlocaș Culio, care în ciuda vârstei înaintate, 38 de ani, a fost integralist. Argentinianul a primit 7. În tabăra campioanei, note peste medie au primit și Manea, Bouhenna, Camora, Bordeianu, Deac și Petrila, toți 6.

De cealaltă parte, nimeni nu a trecut de 6. Pigliacelli, Vlădoiu, Găman și Houri au fost cei mai buni, iar la polul opus sunt căpitanul Bancu - cel care a și comis un fault neglijent în careu, nesancționat de brigada de arbitri -, Screciu, cu o parte de vină la gol, Mateiu și Jovan Markovic, aceștia primind 4.

„Centralul” Marcel Bârsan, căruia Laurențiu Reghecampf i-a reproșat la final că nu a sancționat încercările jucătorilor de a trage de timp și care a ratat un fault clar comis de Nicușor Bancu în propria suprafață de pedeapsă, a primit nota 5.

Duelul antrenorilor a fost câștigat de Dan Petrescu, care a obținut prima victorie pe banca CFR-ului de la revenire. „Bursucul” a primit 7, iar Reghecampf, care rămâne cu doar 3 victorii în 8 meciuri pe banca alb-albaștrilor, 5.

Clasament Liga 1. CFR Cluj, la mare distanță de Craiova 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - CSU Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.