Publicitate

Ce înseamnă un credit rapid acordat în mod responsabil?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 septembrie 2021

Provident Financial România, instituție financiară nebancară (IFN), îți oferă posibilitatea de a obține un credit rapid de nevoi personale, acordat direct la tine acasă, în maximum 48 de ore, prin intermediul serviciului opțional și auxiliar de gestionare la domiciliu a împrumutului.

Acest serviciu presupune faptul că un reprezentant de vânzări se va deplasa personal la domiciliul tău pentru a-ți înmâna banii, precum și pentru a te ajuta să completezi formalitățile necesare. Ulterior, el te va vizita săptămânal sau lunar pentru colectarea ratelor aferente creditului tău.

Provident oferă credite rapide fără garanţi și garanții, ceea ce reprezintă un avantaj major pentru persoanele cu venituri mici și medii, care au nevoie să împrumute o sumă mică de bani, pe termen scurt sau mediu.

„Produsele noastre se adresează persoanelor cu venituri medii și mici, care sunt adesea trecute cu vederea de alți creditori, nu neapărat pentru că nu și-ar permite un alt împrumut, ci pentru că finanțările de valoare mică, pe termen scurt, se regăsesc cu greu în oferta altor instituții financiare.”

Foarte important, însă, e și faptul ca Provident Financial România nu oferă împrumuturi care i-ar putea cauza un dezechilibru financiar clientului. În acest sens, creditarea responsabilă, despre care poți citi pe larg aici, este un principiu de bază de care Provident ține cont înainte de a oferi un împrumut.

Condiții minime de eligibilitate pentru un credit rapid de la Provident:

  • persoană majoră, cu cetățenie română;
  • venit fix lunar, dovedibil (prin adeverința de salariu, talonul de pensie sau printr-o interogare de la ANAF, pe care Provident o poate realiza la cerere);
  • adresă de domiciliu sau reședință pe teritoriul României (aceeași cu cea din cartea de identitate);
  • un număr de telefon valabil (pentru a menține legătura cu reprezentanții instituției).

Ce presupune creditarea responsabilă, în viziunea companiei Provident?

„Creditarea responsabilă și educația financiară sunt două componente esențiale ale modelului nostru de afacere. Ne asigurăm că folosim un limbaj simplu şi uşor de înţeles în toate documentele contractuale, pentru a evita orice interpretare greşită. 95% dintre clienții noștri spun că, înainte de a contracta un împrumut, reprezentanții de vânzări le-au explicatfoarte clar termenii şi condiţiile împrumutului. În plus, orice contract e revizuit de către partenerii noștri de la AURSF (Asociația Utilizatorilor Români de Servicii Financiare), pentru a se asigura că este ușor de parcurs și de înțeles.”

„Atunci când doresc să contracteze un nou împrumut, clienții sunt evaluați pentru a li se genera o ofertă personalizată, în funcție de situația financiară și de reglementările în vigoare. Astfel, evităm supraîndatorarea. De cele mai multe ori, clienții noștri împrumută o sumă mai mică decât valoarea maximă pentru care sunt eligibili.”

Avantajele unui credit rapid Provident:

  • sume cuprinse între 500 și 20.000 de lei;
  • rate fixe săptămânale sau lunare, în funcție de tipul împrumutului (Standard sau STAR);
  • fără garanți sau garanții;
  • serviciu opțional și auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu;
  • informații clare despre costuri și condiții.

Pentru un credit rapid, sună la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau completează formularul online disponibil pe site-ul Provident.ro, iar un reprezentant al companiei te va contacta telefonic în cel mai scurt timp!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.