Liga 1

Scrisoare deschisă către FRF și CCA din partea unei suportere a Rapidului: „Cum aș putea crede că acțiunile dumnevoastră nu sunt deliberate?”

O fană pătimașă a Rapidului a transmis, prin intermediul Gazetei, o scrisoare deschisă către FRF și CCA.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 septembrie 2021

O suporteră pătimașă a Rapidului a transmis, prin intermediul Gazetei, o scrisoare deschisă către FRF și CCA.

Irina, o fană rapidistă, a trimis pe redacția Gazetei Sporturilor o scrisoare deschisă adresată Federației Române de Fotbal și Comisiei Centrale a Arbitrilor. Ea se plânge de modul în care forurile competente au gestionat situația lui Mihai Iosif. Antrenorul giuleștenilor nu deține licența PRO și nu mai are voie să ofere indicații în timpul meciurilor. Suportera alb-vișiniilor contestă și arbitrajul din ultimele runde. 

Scrisoare deschisă a unei suportere rapidiste: „De ce ne sabotați constant?”

„In atentia FRF si Comisiei Centrale a Arbitrilor,

Dragi stimabili, 

Ce aveti domnilor cu Rapidul nostru? De ce il sabotati constant? Cum as putea crede ca toate actiunile dvs. nu sunt deliberate?

Intorcandu-ma in timp, in 2013 mai exact, ati inventat un meci de baraj intre Rapid si Concordia Chiajna. Dupa ce Rapidul a castigat barajul si a bifat cateva meciuri in liga 1, ati retrogradat-o fara drept de apel! Rapidul a luat-o de la capat, si dupa 6 ani de ligi inferioare, a revenit in Liga 1, unde ii era locul!

Parca va doreati o liga cu echipe de traditie…iar acum cand, spre surprinderea multora, echipa a reusit sa obtina 16 puncte si niciun gol primit in primele 6 etape, parca v-ati autosesizat din oficiu si i-ati pus piedica!!!

De ce domnilor, a trebuit sa aplicati regulamentul licentei PRO tocmai in acest sezon, fix dupa cele 6 etape disputate? Din cate imi amintesc, s-a putut obtine o derogare de la UEFA pentru Mirel Radoi, fara licenta PRO, selectioner al echipei Nationale! Mai erau si alti cativa antrenori care prestau in Liga 1 fara a detine aceasta licenta.

Puneti mai presus de munca, pasiune si rezultate aceasta diploma?! Nu cumva ingraditi dreptul la munca prin aceasta decizie? De ce ati schimbat regulile in timpul jocului?! 

Rapidul a revenit in Liga 1 merituos si a ridicat vizibil nivelul Ligii 1, contribuind astfel si la reintoarcerea suporterilor pe stadioane.

Drept rasplata, dvs incercati sa impiedicati atat echipa cat si antrenorul sa-si desfasoare activitatea, aplicand niste legi care existau dinainte, dar nu au fost aplicate la fel de drastic ca pana acum!

Pe noi, suporterii Rapidului, ne doare ca nu lasati echipa sa joace pe teren, delegand arbitri partinitori, care comit erori flagrante si influenteaza decisiv rezultatele finale ale meciurilor!

Va rog respectuos, in calitate de suportera patimasa si ranita, sa revizuiti maniera de arbitraj si sanctiunile disciplinare acordate diferit care au condus la vicierea de rezultate, demoralizarea jucatorilor si dezamagirea suporterilor.

Sper ca pe viitor sa judecati cu aceeasi unitate de masura si sa pedepsiti drastic abaterile si sanctiunile nejustificate!

Cu respect, o suportera a celui mai frumos club din Romania, RAPID BUCURESTI”, a transmis fana Rapidului, prin intermediul Gazetei. 

Rapid, dezavantajată în meciul cu Gaz Metan

Ion Crăciunescu (70 de ani) susține că arbitrul Lucian Rusandu (39 de ani) a comis două greșeli împotriva Rapidului, în meciul pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2.

În minutul 89, Alami a avut nevoie de îngrijiri medicale, după un cot primit de la Ronaldo Deaconu. Mijlocașul Rapidului a părăsit terenul plin de sânge. Lucian Rusandu a fost plasat excelent, dar a dictat fault în favoarea medieșenilor, pentru o ținere prealabilă.

  • Verdictul lui Ion Crăciunescu: cartonaș roșu pentru Ronaldo Deaconu!
Momentul în care Ronaldo Deaconu l-a lovit pe Alami / FOTO: Captură @Telekom Sport

Rapid ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în al șaptelea minut al prelungirilor. Portarul Octavian Vâlceanu l-a tras de tricou pe Cristian Săpunaru, în momentul în care fundașul central al giuleștenilor încerca să reia mingea, pe spate, spre poartă.

  • Verdictul lui Ion Crăciunescu: penalty clar!
Săpunaru, tras de Vîlceanu / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

VIDEO Mihai Iosif, antrenorul lunii august 2021: „Ce am special? Muncă și suflet! Îmi văd de treaba mea și mă dedic fotbalului”

>

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.