Liga 1

Prestație dezastruoasă a lui Andrei Antonie, în Rapid - FC Voluntari: „Intră în istorie!”

+28 Foto
FC Voluntari a câștigat meciul cu Rapid, scor 1-0. Ultimele minute au fost extrem de tensionate, cu un cartonaș roșu primit de Cristian Costin (23 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 September 2021

FC Voluntari a câștigat meciul cu Rapid, scor 1-0. „Centralul” Andrei Antonie a avut o prestație dezastruoasă. 

Fostul arbitru Constantin Zotta a analizat fazele controversate de arbitraj din Rapid - FC Voluntari, scor 0-1, și a tras o concluzie clară. „Antonie intră în istorie! Jucătorii și-au permis o astfel de atitudine, pentru ca au văzut că arbitrul îi lasă”, a spus fostul președinte al Rapidului, la Telekom Sport. 

Andrei Antonie, greșeli mari în Rapid - FC Voluntari, scor 0-1

Primele erori ale „centralului” Andrei Antonie au avut loc în minutul 50. Nicolae Carnat și Gabriel Tamaș ar fi trebuit să fie eliminați la acțiuni succesive, a fost concluzia fostului arbitru Constantin Zotta. Ambii au avut intrări brutale, cu talpa ridicată. 

FOTO: Captură @look Sport

Costin, eliminat în Rapid - FC Voluntari, scor 0-1

„Centralul” Andrei Antonie a dinamitat finalul cu decizia din minutul 85, când l-a eliminat pe Cristian Costin, pentru al doilea cartonaș galben. Avertismentul a fost arătat pentru trageri de timp, în momentul executării unei aruncări de la margine. 

FOTO: Captură @look Sport+

Arbitrul nu a realizat în prima fază că trebuie să îl elimine pe fotbalistul Voluntariului. După câteva secunde a dus din nou mâna la buzunar și a provocat o încăierare generală. 

Gabriel Tamaș, iertat încă o dată de eliminare în Rapid - FC Voluntari 0-1

Cel mai vocal a fost Gabriel Tamaș. Fundașul central a intervenit în forță și l-a lovit pe Albert Stahlcu antebrațul. Antonie nu a văzut incidentul și nu a fost ajutat de asistent sau de al 4-lea oficial, aflat aproape de fază. Tamaș avea deja un cartonaș galben. 

FOTO: Captură @Look Sport+

Andrei Antonie, două greșeli și în minutele de prelungire

Junior Morais a fost extrem de nervos în prelungiri. Și-a descălțat un adversar, fără a fi implicați într-un duel pentru minge, apoi a lovit violent, cu cotul în figură. 

FOTO: Captură @look Sport

Seara neagră a brigăzii de arbitri a fost definitivată la ultima acțiune a partidei, în al 5-lea minut al prelungirilor. Gabriel Tamaș a comis un henț în careu, iar Rapid ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri. 

FOTO: Captură @look Sport

Clasamentul actualizat

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.