Liga 1

Președintele Rapidului a intrat în direct: „Cel mai slab meci al sezonului! Am fost infatuați”

+28 Foto
Rapid - FC Voluntari 0-1 | Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, consideră că aceasta a fost cea mai slabă partidă a giuleștenilor din acest sezon.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 septembrie 2021

Rapid - FC Voluntari 0-1 | Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, consideră că aceasta a fost cea mai slabă partidă a giuleștenilor din acest sezon.

De ce ne-a fost frică n-am scăpat! Jocul a lăsat de dorit, mai ales în plan ofensiv. Victoriile aduc victorii, dar când pornește această spirală negativă... nu se mai oprește. Am făcut cel mai slab meci al nostru de la începutul sezonului! Chiar dacă nici cei de la Voluntari n-au avut multe ocazii, noi n-am avut acea reacție de echipă care joacă pe teren propriu. 

Dacă mai jucam încă două zile, nu reușeam să marcăm! Ne lipsește agresivitatea. Poate am fost și infatuați după startul bun de sezon. Să revenim cu picioarele pe pământ. Acum, ne așteaptă un meci foarte greu cu Sepsi și trebuie să arătăm ca Rapidul din primele etape. De meciul următor probabil vor reveni și Albu și Săpunaru”, a declarat Niculae la „Digi Sport Special”.

Mihai Iosif nu depinde de rezultatul cu Sepsi
Daniel Niculae, președinte Rapid

Alexandru Dandea, după înfrângerea cu FC Voluntari: „Așa nu se mai poate”

>

1 punctdin 12 a câștigat Rapid în ultimele 4 runde

Voluntari trece de Rapid, după victoria de pe Arena Națională

  • Rapid a avut prima șansă de a marca: reluare cu capul, pe lângă, a lui Dandea (7). Voluntari a răspuns prompt: șut Briceag, peste (12). Nici Bălan n-a găsit poarta din careu (15). 
  • Ilfovenii au dat lovitura la jumătatea primului act. Ion Gheorghe a luftat, dar a avut noroc, pentru că mingea i-a rămas la picior. Cum-necum, a pasat la Vadim RațăMoldoveanul a căutat bine spațiul liber și l-a executat pe Horațiu Moldovan din apropiere (24). 
  • Ocaziile mari nu s-au grăbit să apară. Rapid a alergat după egalare, dar oaspeții au fost aproape de gol în minutul 56, când, la capătul unui contraatac, Marcelo Lopes a finalizat direct în brațele lui Moldovan. 
  • Belu și Bălan au mai ajuns în apropierea careului protejat de Tamaș&Co., fără să-l amenințe serios însă pe Mihai Popa. 
  • Teritorial, finalul i-a aparținut Rapidului, care a plimbat previzibil mingea, fără fantezie. Voluntari a terminat meciul în „10”, după ce Cristian Costin a văzut al doilea „galben” pentru trageri de timp (85). 
  • Giuleștenii ajung la 3 înfrângeri în ultimele 4 etape și sunt depășiți în ierarhie chiar de FC Voluntari, care trece provizoriu pe 3.

Clasamentul actualizat

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.