Liga 1

Claudiu Keșeru, căpitanul FCSB-ului cu Academica Clinceni: „Avem material pe care să construim”

+49 Foto
Golul lui Claudiu Keșeru // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 septembrie 2021

Claudiu Keșeru (34 de ani), căpitan în meciul dintre FCSB și Academica Clinceni 3-2, a tras concluziile meciului de pe Arena Națională. 

Atacantul FCSB-ului, care a înscris golul de 1-0, a identificat atât părți bune, cât și slăbiciuni în jocul echipei sale. Keșeru vede un viitor strălucit pentru vicecampioană. 

Claudiu Keșeru, după FCSB - Academica Clinceni

„Am un sentiment contradictoriu. Au fost perioade de joc foarte bune, acum mă refer la primele 25 de minute, în care am controlat total jocul. Apoi parcă am cedat deliberat terenul, ne-am relaxat, și logic a venit și pedeapsa, au înscris în minutul 44, cât să ne agite puțin. Apoi au reușit iar să înscrie, din nou ne-au agitat. 

Au fost lucruri foarte bune, dar și o relaxare nejustificată. E material pe care se poate construi, cred că există foarte mult potențial, dar e nevoie de timp”, a spus Keșeru la Look Sport. 

Întrebat despre faptul că i-a fost acordată banderola de căpitan la meciul din această seară, Keșeru a spus: 

„E o onoare, m-am simțit deosebit, mă bucur că la primul meci la care am fost căpitan am câștigat. Să nu uităm că am ajuns la a treia victorie consecutivă în campionat. Cred că a fost decizia antrenorului, el mi-a comunicat-o”. 

Clasament Liga 1: FCSB urcă pe 3 

Citește mai multe știri despre FCSB - Clinceni: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.