Liga 1

Ilie Dumitrescu îl atenționează pe Ionuț Chirilă, după săgețile trimise de antrenorul Clinceniului: „Să se concentreze pe ce are el de făcut!”

+49 Foto
Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 septembrie 2021

Ilie Dumitrescu (52 de ani) l-a felicitat pe Ionuț Chirilă (55) pentru modul în care a arătat Academica Clinceni cu FCSB, în meciul pierdut de ilfoveni cu 2-3, dar i-a atras atenția antrenorului cu privire la un aspect.

După meci, Chirilă a aruncat câteva săgeți către modul în care precedentul antrenor de la Clinceni, Ilie Poenaru, a gestionat echipa. Chirilă a sugerat că Academica a jucat mult mai bine cu FCSB decât în partidele anterioare: „Uitați-vă la ultimele partide din campionat și la cum am jucat astăzi”.

Apoi, s-a plâns de numărul mic de puncte obținut de Clinceni în primele nouă etape (două): „Ei n-au făcut puncte cu echipele așa-zis mai accesibile. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar trebuia să facă puncte cu Argeș, Târgoviște, Mioveni, Dinamo. Nu trebuia să se piardă punctele alea”.

Ilie Dumitrescu îl atenționează pe Ionuț Chirilă: „Să se concentreze pe ce are el de făcut!”

Aflat în studioul „DigiSport Special”, Ilie Dumitrescu l-a „taxat” pe Chirilă pentru săgețile trimise în direcția lui Ilie Poenaru.

„În multe momente Clinceniul a arătat bine, după câteva zile de antrenament cu Chirilă a avut și momente bune de joc. Este greu, nu va fi simplu pentru Chirilă, are nevoie de ceva timp. 

Un singur amendament: să nu vorbească despre antrenorul din trecut, Poenaru a făcut lucruri foarte bune acolo. A promovat echipa, a menținut-o în Liga 1, apoi a ajuns în play-off. A fost un proiect frumos și nu e normal să vorbim despre ce a fost înainte, ci să se concentreze pe ce are de făcut. Clinceni a arătat bine, felicitări”, a spus Dumitrescu. 

Clasament Liga 1: FCSB urcă pe 3 

Citește mai multe știri despre FCSB - Clinceni: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.