Liga 1

Suporterii arădeni i-au taxat pe fotbaliștii lui CFR Cluj » De ce tot stadionul a scandat împotriva elevilor lui Dan Petrescu

Suportrii UTA-ei au scandat împotriva jucătorilor lui CFR Cluj Foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 September 2021

CFR Cluj a câștigat la limită, scor 1-0 duelul cu UTA Arad din etapa 10 a Ligii 1. În finalul partidei, suporterii arădeni au scandat împotriva campioanei, după ce clujenii au tras de timp pentru a obține cele 3 puncte.

CFR a suferit enorm pentru victoria de la Arad, iar elevii lui Dan Petrescu au folosit toate mijloacele posibile în finalul partidei pentru a trage de timp și a stopa orice șansă a elevilor lui Laszlo Balint de a egala.

„Rușine să vă fie!”

Momentul care le-a „pus capac” fanilor UTA-ei se petrece în al doilea minut al prelungirilor, când Bălgrădean, deja avertizat pentru tragere de timp l-a lăsat pe Mike Cestor să bată un aut de poartă. Fundașul central nu s-a grăbit deloc spre minge, iar până la urmă a fost și el avertizat pe „centralul” Horia Mladinovici.

„Schema” clujenilor i-a indignat total pe suporterii arădeni, care au început să scandeze. „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!” a fost deviza strigată de toți spectatorii de pe stadionul „Francisc Neuman”.

FOTO. Cele mai tari imagini din UTA - CFR Cluj

+18 Foto
FOTO: Alexandra Fechete

Laszlo Balint, mâhnit după primul eșec la Arad al sezonului: „I-am dominat tot meciul”

La finalul partidei, antrenorul gazdelor s-a declarat nemulțumit de rezultat, spunând că echipa sa a fost peste CFR pe toată durata partidei.

„Ar trebui să încep prin a felicita adversarul, și-a atins obiectivul. Sunt mulțumit de efortul băieților și de modul în care au aplicat planul tactic pentru acest meci. Am dominat campioana de la un cap la celălalt al meciului! Duelul a fost decis de o superexecuție a lui Alex Chipciu, care nu are un salariu mare degeaba”, a declarat Balint la flash-interviu.

E o senzație de amărăciune, de supărare, am controlat meciul, meritam mult mai mult. Ei merg cu 3 puncte, noi nu acumulăm nimic. E păcat, că am avut ocazii, dar nu am reușit să înscriem. Nici dacă mai jucam o zi nu marcam. Am făcut un joc bun, dar fotbalul e pe goluri 
-Ioan Hora, atacant UTA

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.