Liga 1

Dan Petrescu reacționează după ce echipa sa a fost acuzată că trage de timp: „Nu mi-a plăcut!”

Dan Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 septembrie 2021

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat gestul fanilor arădeni de a-i huidui pe jucătorii campioanei României pentru trageri de timp.

Tehnicianul lui CFR Cluj s-a arătat deranjat de gestul portarului său, Cristi Bălgrădean, pentru modalitatea prin care acesta a întârziat jocul în finalul partidei, provocând furie în rândul fanilor arădeni.

„Nu mi-a plăcut ce a făcut Bălgrădean la final de două ori. Faza cu Cestor... Nu poți trage de timp în felul ăsta, tragi altfel, e exagerat. Chiar m-am enervat și i-am spus antrenorului cu portarii «Ce face acolo? Să joace acolo». Bine, mai întârzii și la alt nivel, dar mie mi s-a părut că a exagerat. Nu mi-a plăcut ce a făcut”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de după meci.

CFR, taxată de suporteri arădeni

CFR a suferit enorm pentru victoria de la Arad, iar elevii lui Dan Petrescu au folosit toate mijloacele posibile în finalul partidei pentru a trage de timp și a stopa orice șansă a elevilor lui Laszlo Balint de a egala.

Momentul care le-a „pus capac” fanilor UTA-ei se petrece în al doilea minut al prelungirilor, când Bălgrădean, deja avertizat pentru tragere de timp l-a lăsat pe Mike Cestor să bată un aut de poartă. Fundașul central nu s-a grăbit deloc spre minge, iar până la urmă a fost și el avertizat pe „centralul” Horia Mladinovici. 

+18 Foto
FOTO: Alexandra Fechete

„Schema” clujenilor i-a indignat total pe suporterii arădeni, care au început să scandeze. „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!” a fost deviza strigată de toți spectatorii de pe stadionul „Francisc Neuman”.

A fost o victorie norocoasă. Am întâlnit un adversar extraordinar acasă. Prima repriză a fost mai echilibrată, dar în a doua ne-au dominat. Atât au putut jucătorii care au intrat. Din păcate, banca era plină de copii, soluții puține. Nu am avut jucători de atac, pentru a marcat și al doilea gol. 
O victorie pentru moral, dar avem nevoie de toți jucătorii. Vin meciuri grele. Echipa a părut obosită în repriza secundă. Am scos un 1-0 incredibil. Cred că suntem singurii care vor câștiga la Arad. Nu știu cine va câșțiga aici. Sincer, chiar m-au impresionat.
-Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.