Campionate

A lovit un arbitru, apoi și-a anunțat demisia: „Am revăzut imaginile, parcă nu mai eram eu. Mi-e jenă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 septembrie 2021

Giovanni Alosi, antrenorul celor de la Carpignano, a lovit cu pumnul în figură arbitrul partidei cu Oleggio Castello, din Prima Categoria, al 7-lea eșalon al fotbalului italian. 

Giovanni Alosi și-a pierdut cumpătul la scorul de 2-0 pentru Oleggio Castello. A cerut explicații din partea „centralului”, moment în care a primit cartonașul galben. A urmat un gest violent, incalificabil. Deși era ținut de mai multe persoane, l-a lovit pe arbitru cu pumnul. Meciul s-a încheiat cu o victorie la „masa verde”. 

VIDEO Momentul violent în care Alosi lovește arbitrul

Giovanni Alosi și-a dat demisia după gestul violent 

Giovanni Alosi a recunoscut greșeala. A încercat să îi prezinte scuzele arbitrului, iar la scurt timp a anunțat că demisionează. 

„Nu caut justificări. Gestul meu nu are nimic de a face cu valorile și cu felul în care eu înțeleg fotbalul. În primul rând venim aici pentru a ne distra. Nu ar trebui ca tensiunea și stresul să conducă spre astfel de gesturi urâte. 

Mi-e jenă de ce am făcut! Am revăzut și eu imaginile. Pur și simplu nu mă recunosc. Pot doar să prezint scuze arbitrului. Am avut șansa să discut cu el după meci și i-am spus asta personal. Am distrus un meci de fotbal, iar pentru asta sper să mă ierte și adversarii. 

În ultimul rând, mă simt răspunzător pentru eșec. Nu i-aș mai putea privi în ochi pe cei din echipa mea. Avem mulți copii în echipă, grupe de juniori. Sper să înțeleagă că nu sunt un bun exemplu”, a spus Alosi, conform Football-Italia.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.