Liga 2

Adrian Bumbescu îl atacă pe George Ogăraru: „Are un tupeu extraordinar. Greșește foarte mult!”

George Ogăraru Foto: facebook/georgeogăraru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 septembrie 2021

Adrian Bumbescu, legenda Stelei și actual antrenor la juniorii clubului, l-a atacat pe George Ogăraru, șeful centrului de copii și juniori al „militarilor” pentru implicarea sa în tăierea salariilor din cadrul clubului.

Bumbescu a vorbit și el despre tenisunile din cadrul clubului și îl acuză pe George Ogăraru pentru implicarea sa în deciziile legate de contractele angajaților.

„George Ogăraru are un extraordinar de mare tupeu. Vrea să facă pe șeful și greșește foarte mult aici! O să fiu acuzat poate, dar foarte mult greșește. De multe ori nu prea e bine văzut. Sigur, hai să fim prieteni și să facem lucrurile în comun, nu să ai tu ultimul cuvânt. 

Să hotărâm toți, dar când tu vii și vrei să faci mai multe singur nu prea e bine. Asta i-am spus și domnului comandant și i-o spun și în față lui Ogăraru, nu am probleme, eu am verticalitate. Eu am început acest proiect și văd că antrenorii cu experiență au fost dați la o parte. 

Eu am lucrat cu acești oameni din ’95. Nu exista grupă cu care să nu mergem la turneu final. O grămadă de jucători care au jucat la turnee finale. Acum încercăm să ne calificăm în play-off. Cu tăierea salariilor să știți că nu a plecat doar de la el. A vrut să facă un buget, a fost acuzat și cam nedrept. 

Dar nu trebuia lăsat el să negocieze, pentru că nu e de datoria lui. Nu el a venit să propună, el a fost omul care a negociat cu fiecare. Ție îți tai atât, ție îți tai atât, cutare… Dar nu trebuia el. Trebuia cu managerul de secție. Ogăraru nu e managerul, un locotenent e manager. 

E problema celui care i-a făcut salariul lui Ogăraru. El a fost băiat deștept, dar de la cât are el și până la cât au ceilalți e foarte mult. Sunt salarii mici, în comparație cu cât se spune că are el”, a declarat Adrian Bumbescu potrivit playsport.

George Ogăraru, luat la țintă de Rodrigo Mușat: „Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30%”

„În luna iunie toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și juniori din cadrul CSA Steaua au fost reduse cu 10 la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru. Acum câteva zile, același Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. 

A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru. Am fost și eu acolo, mi-au tăiat și mie din salariu, dar nu e vorba de mine aici, ci de foști mari jucători ai Stelei, glorii ale clubului. 

Cum să le tai salariile unor oameni ca Bumbescu, Iovan, Teo Anghelini, Vasile Aelenei, Gheorghe Nițu sau Lajos Sătmăreanu? Și pentru ce? Ca să I se mărească salariul lui Ogăraru, o remunerație care și așa e foarte mare!”, a spus Rodrigo Mușat, conform ProSport.

Video. Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

>

Citește alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.