Liga 1

Victor Pițurcă a așteptat 4 luni până să îi dea replica lui Cornel Dinu: „Normal, dacă eu câștig în 20 de zile cât el în 5 ani”

Victor Pițurcă (65 de ani) a răspuns după aproape patru luni unor ironii venite din partea lui Cornel Dinu (73 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 September 2021

Victor Pițurcă (65 de ani) a răspuns după aproape patru luni unor ironii venite din partea lui Cornel Dinu (73 de ani). 

Victor Pițurcă a analizat în vară meciurile de la Euro 2020 din studioul Pro TV. Prestația fostului selecționer a fost aprig criticată la acel moment de Cornel Dinu. Replica a venit la aproape patru luni distanță și este o ironie cu privire la banii câștigați. 

Pițurcă spune că în cele 20 de zile ale turneului final a obținut mai mult decât Dinu în 5 ani. Cel mai probabil face referire la calitatea de analist pe care „Mister” o are la Telekom Sport, în fiecare luni, în cadrul emisiunii „Minutul 91”.

Victor Pițurcă, replică pentru Cornel Dinu: „Eu nu stau să-mi pierd timpul”

„Am înțeles că ar fi zis Cornel Dinu ceva, dar nu știu ce. E normal. Dacă eu câștig în 20 de zile, cât câștigă Dinu în 5 ani, cât stă la… E normal să aibă reacția asta. Sigur că el este cel mai inteligent.

Eu toată viața am fost simplist, am spus lucrurilor pe nume și am avut de câștigat. Am spus lucrurilor pe nume corect, profesionist, profesional, la obiect. Nu stau să-mi pierd timpul. De ce mi-aș pierde timpul?”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Prosport.

Declarația de la care au pornit contrele între Cornel Dinu și Victor Pițurcă

Nu pot să îl comentez pe Pițurcă, pentru că a fost jucător de fotbal, dar cum comentează, ce comentează mi se pare înfiorător. Fiecare a făcut carte cât a putut, cum a putut, cum a vrut și așa mai departe, deși e dramatic. Calitatea prin care el se remarca era de inteligență de joc, asta nu i-a lipsit niciodată. Asta cu exprimarea ține și dacă ai pus mâna pe Abecedar
- Cornel Dinu

Citește și alte știri despre fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.