Publicitate

Aproape 1 milion de Euro câștigați la sloturile Superbet și nou record național stabilit la începutul acestei săptămâni! Citește interviul cu foarte tânăra SuperCâștigătoare care a dat lovitura!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 septembrie 2021

Pentru a doua lună consecutiv, marele Jackpot acumulat de Inima Neagră de la supersloturile Superbet merge la Constanța. El a fost câștigat luni 27 Septembrie la ora 01:30 noaptea de o familie foarte tânără care spune că banii au venit la fix. Ei așteaptă acum un băiețel și îi vor putea oferi tot ce are nevoie și chiar mai mult decât atât. 

Euforia e cuvântul care descrie cel mai bine sentimentele pe care tinerii câștigători le au în aceste momente și încă nu le vine să creadă că au câștigat atâția bani. Am stat de vorba cu soția, A.C., de 20 de ani care juca Shining Crown pe o miză de 2 lei în momentul în care a lovit Jackpotul istoric în valoare de aproape 1 milion de euro, mai exact 4,843,025.60 Lei!

Fă-ți și tu cont online la Superbet și distrează-te în cazinoul în care se plătesc cele mai dese și cele mai mari Jackpoturi din România!

1. Prima întrebare e una de încălzire: cu ce te ocupi în afara programului de joacă la aparate și sloturi online?

Momentan sunt soție casnică pentru că așteptăm un copil care urmează să sosească foarte foarte curând. Sunt însărcinată în luna a noua și bebele urmează să vină pe lume în câteva zile. Pot spune că acest Jackpot a venit cum nu se putea mai bine și ne-a făcut superfericiți.

2. Ce ai făcut când ai câștigat Jackpotul?

Era noaptea târziu, în jur de 1:30, și eram în pat cu soțul. Când am văzut Jackpotul nu știam cum să reacționăm, am stat pe gânduri dacă nu e o defecțiune și până dimineață nu am crezut că ne-a lovit așa noroc. Apoi am fost și am întrebat într-o agenție Superbet, am aflat că totul este cât se poate de real, dar tot nu ne venea să credem. Foarte fericiți am fost.

3. De cât timp joci la aparatele din agenții și când ai început să joci și online?

Nu joc în agenții, îmi place să mă distrez cu sloturile mai mult online, joc de ceva timp, cam de 2 ani, am și băgat niște bani până la acest premiu. Nu am jucat la Superbet până de curând dar am citit în presa online despre premiile cele mai mari pe care le dați și am decis să mă mut și să joc la voi. Mă felicit pentru inspirația de a face asta.

4. Ai un slot preferat sau ai simboluri favorite care ți-au adus câștiguri în jocuri diferite?

Joc doar Shining Crown, suntem pasionați de sloturi și eu și soțul meu, iar simbolul nostru preferat este coroana.

5. Ai superstiții, dacă da, povestește-ne despre ele: când s-au adeverit cele norocoase, când s-au adeverit cele mai puțin norocoase?

Nu sunt o fire superstițioasă. Nu cred nici în cifra 13, nici în ziua de marți, nici în pisica neagră. Important e să îți vezi de treabă și lucrurile vor merge pentru tine.

Superoferta de Jocuri care plătesc cele mai mari Jackpoturi din România e aici.

6. Dacă ar fi să joci la Loto, care ar fi cele 6 numere norocoase?

Nu joc la loto, dar dacă ar fi să o fac, aș alege numere care au legătură cu zilele de naștere ale persoanelor dragi mie din familie. Cele șase numere ar fi 23, 13, 14, 1, 2 și 7.

7. Cum ești vis-a-vis de sport: cu ce echipă ții, ai pus și bilete la pariuri sportive?

Nu sunt pasionată de fotbal sau alte sporturi, soțul se mai uită dar nu pariază pe sport. Suntem amândoi pasionați de sloturi și cu ele ne destindem când avem chef de joc.

8. Care a fost cel mai mare câștig pe care l-ai reușit la aparate până acum (sau sloturi online)?

Am mai câștigat la sloturi un Jackpot de 50.000 de lei în urmă cu un an și ceva, tot online, dar nu la Superbet.

9. Ultima întrebare e cea pe care o așteaptă probabil toți cei care ne citesc: ce vei face cu banii câștigați din acest Jackpot?

Avem multe planuri pe care vrem să ni le îndeplinim. În primul rând ne vom cumpăra un apartament și mașină. Apoi vine copilul și vom avea grijă de el să nu-i lipsească nimic. Pentru că soțul lucrează în construcții, gestionar de șantier, ne-am gândit că e cea mai bună decizie să investim în imobiliare. Vrem să construim case pe cont propriu și asta va fi investiția pe care o vom face din banii câștigați.

În final, A.C. a dorit să le ureze succes tuturor celor care se distrează pe platformele Superbet, să aibă parte de câștiguri la fel de frumoase ca și al ei și să joace în mod responsabil!

Te poți juca în cazinou direct din aplicația Superbet. Instalează App Jocuri.

Ne bucurăm să-i cunoaștem pe cei care au fost aleși de SuperNoroc și care iată, rămân cu picioarele pe pământ. Liderul național din domeniul pariurilor sportive și jocurilor de cazinou, Superbet aplaudă atitudinea lor și le mulțumește pentru că sunt exemple și pentru ceilalți jucători. Fii ca ei, distrează-te pe mizele care îți sunt accesibile și norocul îți poate aduce și ție asemenea Jackpoturi care ar face istorie în orice țară din lume!

#HaiSăFimSUPER #SuperDistracție #SuperResponsabilitate

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.