Media

Moment tensionat între Ioanițoaia și Ogăraru! Schimb frontal de replici: „De ce spui că ai jucat la Steaua?” Astăzi, de la ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 September 2021

George Ogăraru, fostul manager general al celor de la CSA Steaua, în prezent directorul tehnic al Academiei Steaua București, a venit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Dezvăluiri despre începuturile lui în fotbal, povești de la Ajax și Sion, dezamăgirea de la echipa națională sunt printre subiectele abordate.

De asemenea, totul despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB, cine are voie să joace pe Ghencea și rivalitatea dintre cele două echipe. Dar și un schimb de replici între Ioanițoaia și Ogăraru pe marginea CV-ului fostului fundaș.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.