Liga Campionilor

Il Luce se plânge de arbitraj după 0-5 cu Bayern și atacă: „Greșeli copilărești!”

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, și-a criticat jucătorii după 0-5 cu Bayern Munchen, dar a trimis „săgeți” și spre „centralul” italian Marco Guida

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 septembrie 2021

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, și-a criticat jucătorii după 0-5 cu Bayern Munchen, dar a trimis „săgeți” și spre „centralul” italian Marco Guida

„Știam că nu putem să ieșim la atac cu ei. Ar fi profitat de spațiile pe care le-am fi lăsat în defensivă. În repriza a doua, am primit 3 goluri marcate din faze la care noi aveam mingea. Reușitele lor au venit după niște greșeli tehnice copilărești comise de noi!

Altfel, am jucat bine până la primul gol, ne-am apărat chiar foarte bine. Ei nu prea au avut ocazii până atunci. Penalty-ul acela a schimbat totul, unul acordat mult prea ușor din păcate”, a declarat Lucescu la conferința de presă.

Penalty-ul comis de Sydorchuk (henț), transformat apoi de Lewandowski pentru 1-0

Sub ochii lui Mircea Lucescu, Lewandowski a dat un nou recital

Robert Lewandowski (33 de ani) a reușit o „dublă” în partida Bayern Munchen - Dinamo Kiev 5-0 din grupele Ligii Campionilor.

În prima repriză a întâlnirii din grupa E, atacantul bavarezilor a înscris de două ori în poarta formației antrenate de Mircea Lucescu:

  • min. 12: gol dintr-un penalty comis de Sydorchuk - henț; 
  • min. 27: lansat de Muller, Lewa l-a executat pe Bushchan dintr-o situație de unu-contra-unu.

Gnabry, Sane și Choupo-Moting au dus scorul la 5-0 în partea a doua.

Robert Lewandowski, o mașinărie de goluri!

Astfel, Lewandowski a ajuns la 24 de goluri în ultimele 18 meciuri de Liga Campionilor. În total, are 60 de goluri în 70 de partide în UCL pentru bavarezi.

În 2021, Lewandowski a ajuns deja la 41 de goluri în tricoul lui Bayern. Niciun alt fotbalist din TOP 5 Europa nu a reușit atâtea goluri. De asemenea, polonezul a marcat în toate partidele lui Bayern de pe teren propriu în 2021.

119 goluriare Lewandowski la Bayern în ultimele 100 de meciuri

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.