Liga 1

Ovidiu Hațegan, în izolare » Schimbare de arbitru la derby-ul Băniei, FCU Craiova - CSU Craiova

FCU Craiova a fost condusă de Hațegan în meciul cu FC Argeș, 0-1 // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 September 2021

FCU Craiova și CSU Craiova se vor duela duminică în derby-ul etapei a 11-a din Liga 1, iar CCA a decis inițial să-l trimită pe arădeanul Ovidiu Hațegan. „Centralul” a devenit de astăzi indisponibil și a fost înlocuit de Vassaras. 

  • FCU Craiova – CSU Craiova se joacă pe 3 octombrie, de la 21:00. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și LookSport+.

Partida dintre cele două rivale din oraș se anunță a fi una extrem de tensionată, astfel că CCA a decis inițial să-l delege pe Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai bine cotați centrali din România. 

Schimbare de delegare la FCU Craiova - CSU Craiova

Ovidiu Hațegan urma să fie la centru la derby-ul din Craiova, dar a intrat în contact cu cineva din familie confirmat cu COVID. Acesta s-a izolat la domiciliu, iar CCA a fost nevoită să găsească un alt arbitru.

Astfel, partida va fi arbitrată e Adrian Cojocaru, potrivit Prosport.

Adrian Cojocaru

În vârstă de 41 de ani, Adrian Cojocaru a debutat în Liga 1 în 2011.  În acest sezon, Cojocaru a arbitrat-o pe CSU Craiova în victoria din Supercupă, cu CFR Cluj, dar și înfrângerea cu UTA, 0-1.  Pe FCU Craiova nu a arbitrat-o în nicio partidă. 

Peluza Sud nu vine la meciul cu CSU Craiova, dacă stadionul va fi deschis doar pentru vaccinați: „E discriminare”

DSP Dolj a anunțat astăzi, la ora 11.00, că rata de infectare în municipiul Craiova a ajuns la 6,22/1.000 de locuitori. În acest context, dacă incidența se menține și mâine peste 6 la mie, clubul FCU Craiova, în calitate de gazdă, trebuie să comunice autorităților locale în ce scenariu se va disputa derby-ul Băniei cu CSU Craiova, programat duminică, de la ora 21:00. Cu sau fără spectatori.

Conform legislației în vigoare, FCU Craiova poate organiza partida cu stadionul deschis la capacitate maximă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Opriți discriminarea!

Conform ultimelor zvonuri apărute, la competițiile sportive vor putea intra pe stadion doar persoane vaccinate. 

Peluza Sud transmite public că nu se va prezenta pe niciun stadion pe care se va îngrădi libertatea unei persoane pe baza vaccinului. Conform articolelor 4(1), 16(1), 23(1), 53(2) din Constituția României, dar și a paragrafelor 7.3.1, 7.3.2 și 7.5.2 din Rezoluția 2361/2021 a Adunării Parlamentare a Consiliului European, consideră abuziv, discriminatoriu și neconstituțional îngrădirea accesului pe stadion, leagăn al libertății, unor persoane care au dreptul de a decide dacă vor sau nu să se vaccineze. 

Nu credem în conspirații, nu dorim să intrăm în subiecte legate de virusologie sau alte aspecte de ordin medical, ci doar ne anunțam poziția fermă în fața acestei decizii. Din momentul în care vor putea intra pe stadion atât persoanele nevaccinate, cât și cele vaccinate, vom fi prezenți, așa cum am fost și până acum. 

Speram ca acestea să fie doar zvonuri și să ne putem susține echipa de pe stadion, duminică, în meciul cu utopiile. Rămâne cum am stabilit, toți în negru la ora 18:00 în Centrul Vechi, INDIFERENT DE SITUAȚIE!
- comunicat Peluza Sud

VIDEO Sorin Cârțu, exuberant după triumful zdrobitor cu Dinamo: „Se mai vorbește la 5-0?!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.