Diverse

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul căruia i-a luat casă: „A cheltuit toți banii și s-a întors în sărăcia aia”

Imagine de arhivă cu Moroșanu și familia lui Sergiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 septembrie 2021

Cătălin Moroșanu (37 de ani) a dezvăluit în această dimineață că e supărat pe Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul căruia luptătorul i-a cumpărat o casă la începutul pandemiei de coronavirus. 

Fostul kick-boxer spune că a încercat să-i ofere acestuia un loc de muncă, dar Sergiu nici măcar nu i-a mai răspuns la telefon. 

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii.. .avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. 

Am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui. M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu apoi că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a mărturisit Cătălin Moroșanu, conform as.ro

Sergiu Ion Ciobotariu a ajuns cunoscut în România după ce a călărit 40 de kilometri până la maternitatea din Iași pentru a-și vedea copilul nou-născut în timpul pandemiei de coronavirus. Imediat după acel gest, la începutul lui aprilie 2020, Cătălin Moroșanu (35 de ani) i-a cumpărat o casă, prin intermediul donațiilor.

Ce a primit Sergiu Ion Ciobotariu de la Moroșanu

  • Casa făcută cadou de Cătălin Moroșanu a costat 37.000 de euro și a fost achiziționată din banii strânși din donații.
  • Diferența de 5.600 de euro, până la suma totală generată din donații, a rămas tot la Sergiu și familia sa, pentru „a-l ajuta în startul unei noi vieți”.
  • Casa este prevăzută cu trei camere și o bucătărie. „Îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente”, a scris atunci Moroșanu.

L-am văzut pe Sergiu că are bun simț, am văzut în ce condiții trăiește și am vrut să strâng bani ca să aibă o casă. Am demarat o campanie, m-am implicat. În două săptămâni și jumătate am strâns 42.000 de euro. A fost o campanie foarte, foarte mare. Le mulțumesc tuturor celor care au donat. Eu mă gândeam că strângem 10.000 de euro. El nici nu știa să scrie sau să citească. Când a semnat contractul de vânzare-cumpărare a pus amprenta, ca în filme. I-am făcut casă și i-am lăsat și 5.000 de euro în cont. I-am zis să țină de bani, să aibă grijă, să plătească tot - Cătălin Moroșanu, în august 2020, la GSP LIVE

VIDEO Poveste amuzantă a lui Moroșanu de pe Giulești: "Ai văzut tu vreodată vreun moldovean care ține cu Rapid?!"

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.