Conference League

El a fost punctul slab din echipa lui Dan Petrescu » Jucătorul schimbat la pauză în CFR - Randers + Alibec, dezamăgitor la revenire

+9 Foto
CFR Cluj - Randers / Sursă foto: Facebook GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 octombrie 2021

CFR Cluj - Randers 1-1. Cu cuțitul la os, după ce Randers dominase și conducea la pauză cu 1-0, Dan Petrescu a resuscitat CFR-ul cu mișcările din partea a doua, dar a trebuit să se mulțumească doar cu o remiză, deși elevii săi au avut șansa să întoarcă rezultatul.

  • Pentru CFR Cluj urmează dubla cu Alkmaar, favorita grupei. Partida va avea loc pe 21 octombrie, la Cluj.

CFR nu mai e echipa greu de bătut din ultimele două sezoane europene. Lotul s-a schimbat considerabil, iar primele două rezultate din Conference League vorbesc de la sine. După 0-1 cu Jablonec, CFR n-a câștigat nici cu Randers, totul urmând să se decidă după cele două partide cu olandezii de la AZ Alkmaar.

Joi seara, timp de o repriză, Jonathan Rodriguez a fost punctul nevralgic din echipa lui Dan Petrescu. Argentinianul venit în vară de la FC Botoșani, depășit cu multă lejeritate de danezi în multe momente ale jocului, a fost cel mai slab de pe teren în primele 45 de minute. Drept urmare, Petrescu l-a înlocuit la pauză. 

4a primit Jonathan Rodriguez pentru evoluția din meciul cu Randers

Claudiu Petrila a salvat-o pe CFR Cluj

Cea mai solidă evoluție din partida de joi seara i-a aparținut lui Claudiu Petrila. Tânărul introdus pe teren în repriza secundă nu l-a dezamăgit pe Dan Petrescu. A înscris golul egalizator în minutul 68, continuând apoi să fie un pericol pentru defensiva danezilor. Acesta a fost notat cu 7 de GSP

Aceeași notă a primit și Ciprian Deac. Căpitanul clujenilor a făcut uitată forma slabă din ultima perioadă și a fost din nou liderul din teren al campioanei. 

Intrat pe teren în același timp cu Petrila, Denis Alibec nu a impresionat la primul meci după accidentare. Fără realizări și fără să-și creeze oportunități serioase, vârful a fost în nota echipei, primind nota 5.

Jocul lui CFR, analizat de Gabi Balint și Ilie Dumitrescu 

Cei doi foști fotbaliști au disecat prestația campioanei României din meciul contra danezilor, iar Balint a avut o reacție dură la adresa echipei lui Petrescu.

„A fost o primă repriză slabă. CFR, foarte slabă, cu pase multe greșite. Urmărind acest meci, mi-am dat seama că la noi au început să dispară fotbaliștii. Mi-e dor de Luțu. Vrem fotbal, vrem să vedem combinații, nu doar un joc fizic! De-asta ne bucurăm de jucători ca Messi în Liga Campionilor. Sau Budescu, dacă ne raportăm la fotbalul de la noi”, a declarat Balint la „Digi Sport Special”.

Ilie Dumitrescu a fost mai diplomat: „Am suferit în prima repriză, ei au controlat jocul, au avut o tehnică superioară. CFR a făcut mai mult pressing în partea a doua, după intrarea lui Bordeianu. Am arătat mai bine după pauză, și cu intrările lui Petrila și Alibec. Echipa a avut o altă exprimare. O acțiune extraordinară la golul lui Petrila, cu pasa lui Deac. Și Alibec și-a arătat în câteva momente valoarea. E greu pentru Dan Petrescu însă, a avut probleme cu accidentările”.

FOTO Imagini spectaculoase din CFR Cluj - Randers 1-1

VIDEO Porumboiu îl înțeapă pe Balaj: „Se întoarce acasă”. Mureșan răspunde: „Nu a fost niciodată la CFR!”

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.