Liga 1

Cele două obiective ale lui Mircea Rednic la Dinamo + anunțul lui Iuliu Mureșan

Mircea Rednic e noul antrenor al lui Dinamo / Sursă foto: Facebook FC Dinamo

Articol de Vlad Nedelea  —  Friday, 01 October 2021

Mircea Rednic e noul antrenor al lui Dinamo! Astăzi, în ziua în care „Puriul” a semnat cu roș-albii, tehnicianul de 59 de ani a anunțat și care sunt obiectivele pe care le are în Ștefan cel Mare.

Antrenorul recunoaște că salvarea de la retrogradarea e grija principală a „câinilor” în acest sezon, dar spune că obiectivul pentru cel de-al doilea an e calificarea în play-off, acolo unde Dinamo n-a mai fost din 2017.

„Am semnat! În primul an, obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar în al doilea an play-off-ul. E cea mai grea misiune în cele 5 mandate pe care le-am avut la Dinamo. 

Am dat lista, luăm doi jucători până marți, sper. Un fundaș dreapta și un atacant masiv, un nou «Bizon»”, a declarat „Puriul”. 

>

Iuliu Mureșan anunță: „Mircea Rednic a semnat!”

„Mircea Rednic a semnat în această dimineață, la sediul clubului, un contract valabil până la finalul acestei ediții de campionat, cu drept de prelungire pentru încă un sezon competițional", a declarat administratorul special Iuliu Mureșan, conform paginii oficiale de Facebook a lui Dinamo.

Vine Ayrton Mboko? 

Sursele GSP susțin că primul transfer pe care Dinamo îl va realiza după revenirea lui Rednic este acela al fundașului dreapta Ayrton Mboko. 

Ayrton Mboko / Sursă foto: Twitter

În vârstă de 23 de ani, el este belgian de origini congoleze. Mboko este liber de contract de la începutul lunii septembrie, când s-a despărțit de Beerschot. El a fost crescut de Standard și a jucat la seniori doar în Belgia, la Union SG și Beerschot.

Mircea Rednic are un trecut alarmant pentru Dinamo

Mircea Rednic nu mai e de multă vreme un antrenor la modă, de top. S-au împlinit deja 10 ani de la ultimul trofeu câștigat de „Puriu”: Cupa în Azerbaidjan alături de Hazar Lankaran. 

Dinamo a obținut ultimul titlu în Liga 1 cu Rednic pe bancă, dar asta se întâmpla în 2007, deci în urmă cu mai bine de 14 ani. În prezent, nu se pune problema ca trupa alb-roșie - în insolvență - să-și propună obiective îndrăznețe pe termen scurt. 

Echipa arată dezastruos, e pe 15, loc direct retrogradabil, și vrea să iasă din zona roșie a clasamentului. Îngrijorător pentru „câini”: în precedentele 3 mandate, Rednic a dezamăgit de fiecare dată! „Puriul” e liber de contract din luna aprilie a acestui an, când Viitorul, actuala Farul, a decis să renunțe la serviciile sale.

VIDEO Imagini cu Mircea Rednic de la negocierile de azi

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.