Liga 1

Portarul Rapidului îi acuză pe fanii lui Sepsi: „Nu le convenea că sunt român! Altfel de ce m-au înjurat tot meciul?”

+55 Foto
Horațiu Moldovan // FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 octombrie 2021

Sepsi și Rapid au remizat, 2-2, într-un meci în care toate golurile s-au marcat în prima repriză.

La finalul partidei, portarul Rapidului, Horațiu Moldovan, i-a acuzat pe fanii lui Sepsi că l-au înjurat pe întreaga durată a meciului. Moldovan a fost în lotul lui Sepsi în 2019, dar nu a bifat niciun meci oficial.

Horațiu Moldovan îi acuză pe fanii lui Sepsi: „De ce m-au înjurat tot meciul?”

„Fanii m-au taxat tot meciul, dar așa e aici. Nu le convine nimic! Când eram aici, nu le convenea că sunt român. Sunt 100% sigur! Altfel de ce m-au înjurat tot meciul?”, a spus proaspătul internațional român.

Acesta a comentat și evoluția elevilor lui Mihai Iosif contra lui Sepsi și ratarea victoriei, deși au avut 2-0 în minutul 9.

„E un rezultat echitabil. Orice adversar are o şansă. Suntem o echipă mare şi toţi se mobilizează mai bine cu noi. Toată lumea ne ia în calcul după primele rezultate. Suntem aici, o să ne revenim! Nu cred că e o pasă proastă. Echipele mici se apără cu noi, dar nu şi astăzi pentru că Sepsi a şi atacat”, a adăugat portarul, pentru Look Sport.

Cred că avem anumite fluctuații. Nu ştim să gestionăm anumite momente. Aici mă includ şi pe mine. Probabil e nevoie de mai mult. Vom încerca să eliminăm greşelile pe viitor. Au trecut doar câteva etape, nu e vorba de oboseală. Au fost accidentări neprevăzute şi nedorite. Încercăm să facem să fie bine. 

Care ar fi motivul pentru care ar putea pleca antrenorul? În primele şase etape am arătat bine, mai ales, datorită antrenorului. Nu e doar el vinovat de situaţia actuală, suntem toţi. Eu cred că trebuie să i se dea încredere totală

 - Dragoș Grigore, fundaș Rapid

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.