Liga 1

Dinamoviștii, luați tare după ce au ratat victoria cu UTA: „Nu am putut găsi nicio scuză!”

+51 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 October 2021

Dinamo a remizat cu UTA Arad, 2-2, fiind egalată în minutul 90+6 deși avea un om în plus.

Formația lui Mircea Rednic a condus 2-0 și a avut un om în plus, dar a fost egalată dramatic, spre nemulțumirea fanilor și a lui Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu nu-i iartă pe jucătorii lui Dinamo după egalul cu UTA: „Nu găsesc scuze”

„Nu îmi vine să cred... E o partidă pe care nu ai voie să nu o câștigi. Din punctul meu de vedere, e un meci pierdut! Nu am putut găsi nicio scuză! 

La acea fază, de ce nu a dat din prima Moldoveanu? Era simplu! Făcea 3-1 și se încheia partida”, a declarat Ionel Dănciulescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA

În minutul 71, când conduceau cu 2-1, elevii lui Mircea Rednic au ratat șansa de a se desprinde decisiv pe tabelă.  Deian Sorescu și Robert Moldoveanu au scăpat pe contraatac și au rămas singuri cu portarul Florin Iacob, dar nu au putut marca. Căpitanul lui Dinamo i-a pasat excelent lui Moldoveanu, dar atacantul de 22 de ani a ratat incredibil.

Dacă vine Dănciulescu, eu m-aș bucura, sau Marius Niculae. Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm. A zis că se gândește, a mai amânat. Avem nevoie de o glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipă. Azi poate fi Niculae sau Dănciulescu, zic eu
- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Ionel Dănciulescu: „Nicolae Badea s-a văzut cu Marius Niculae”

Dorit de fani și de Mircea Rednic înapoi la Dinamo, Ionel Dănciulescu (44 de ani) spune că nu a discutat încă despre o posibilă revenire în Ștefan cel Mare.

„N-am ce să spun pentru că nu este absolut nimic acum. Eu n-am vorbit cu absolut nimeni. Nu m-a sunat nimeni. Cert și real este că domnul președinte Badea s-a întâlnit în aceste zile cu Marius Niculae. 

Nu știu ce s-a discutat, dar dacă Marius Niculae va accepta ce i s-a propus, va fi un câștig enorm pentru echipă. Eu spun realitatea, cu mine n-a discutat nimeni. Real este că domnul Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae”, a spus Dănciulescu la Fotbal Club, pe Digi Sport.

VIDEO Iuliu Mureșan după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.