Liga 1

Oficialii lui Sepsi, revoltați de acuzele de xenofobie ale portarului de la Rapid: „Să ne lase! Vorbește prostii!”

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 03 octombrie 2021

Oficialii lui Sepsi au reacționat dur după ce Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, i-a acuzat pe suporteri de xenofobie, la finalul meciului de sâmbătă, terminat 2-2.

„Fanii m-au taxat tot meciul, dar așa e aici. Nu le convine nimic! Când eram aici, nu le convenea că sunt român. Sunt 100% sigur! Altfel de ce m-au înjurat tot meciul?”, a spus Horațiu Moldovan, proaspăt internațional român, spre nemulțumirea celor de la Sepsi.

Oficialii lui Sepsi se revoltă după acuzele lui Horațiu Moldovan: „Vorbește prostii!”

Attila Hadnagy, directorul general al clubului Sepsi OSK, a reacționat dur la adresa portarului care a fost în lotul lui Sepsi în 2019, dar care nu a jucat niciun meci.

„Vorbește prostii! Asta se întâmplă poate din cauza tinereții. Poate e normal. Are 2-3 meciuri în Liga 1 și încă nu știe că portarii adverși sunt huiduiți atunci când trag de timp. Dar de aici și până la a acuza de xenofobie e mult!

Până la urmă, dacă chiar vrea să știe, lumea din Sf. Gheorghe nici nu-l cunoaște. Nu ar avea cum pentru că nici n-a jucat pe aici. 

Ar trebui să fie mai sincer, mai ales că, atunci când a venit la mine în birou, plângând că-l teroriza Emilian Dolha, l-am lăsat să plece. Nu-l teroriza nimeni, probabil că nu a făcut față antrenamentelor. Sunt dezamăgit să-l vedem cu astfel de declarații, mai ales că a primit înțelegere din partea noastră. 

Întrebați toți românii de la Sepsi cum sunt tratați în Sf. Gheorghe. Să ne lase domnul Horațiu! L-aș ruga să fie mai atent cu ce declară. Nu cred că a existat vreun român care să fi avut probleme la Sf. Gheorghe. Dar probabil e mai ușor să ascunzi mizeria sub preș. Când nu își iese nimic cauți tot felul de motive.

Și încă ceva. Nu înțeleg cum se fac selecțiile națională. Să-l pui pe Moldovan în fața lui Niczuly e prea mult. Ați văzut cum a apărat Niczuly și ce reflexe a avut și ce goluri a luat Moldovan”, a spus Hadnagy pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO Vasile Șiman a răbufnit: „Nu avem canalizare, nu avem drumuri, dar avem jucători plătiți cu zeci de milioane de euro din bani publici”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.