Stranieri

Olimpiu Moruțan, golul victoriei pentru Galatasaray în minutul 90+11!

Olimpiu Moruțan, golul victoriei în Rizespor - Galatasaray

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 octombrie 2021

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost eroul lui Galatasaray în meciul cu Rizespor. Mijlocașul român a înscris golul victoriei, de 3-2, în minutul 90+11.

Meci de infarct la Rize, acolo unde vicecampioana Galatasaray a învins-o pe Rizespor cu mari emoții. Fatih Terim a început meciul cu Alexandru Cicâldău titular, iar Moruțan rezervă.

Olimpiu Moruțan, golul victoriei în Rizespor - Galatasaray în minutul 90+11 

În minutul 90, scorul era 2-2, iar golurile înscrise de Mostafa Mohamed (minutele 5 și 75) pentru Galatasaray, respectiv Pohjanpalo (17 și 26) pentru Rizespor. 

În minutul 89, Fernando Boldrin, ex-Astra și FCSB, a ratat un penalty pentru Rizespor, după ce 3 minute mai devreme Berkan Kutlu, de la roș-galbeni, fusese eliminat!

În minutul 90+3, Fatih Terim a decis să-l arunce în luptă pe Olimpiu Moruțan, iar mijlocașul român a dat lovitura. În 90+11, Moruțan a fost servit de Mbaye Diagne în fața porții. Liber, cu poarta în față, Moruțan nu a iertat.

VIDEO. Golul lui Olimpiu Moruțan din Rizespor - Galatasaray 2-3 

Alexandru Cicâldău, integralist în Rizespor - Galatasaray 

Celălalt român de la Galatasaray, Alexandru Cicâldău, a fost integralist în meciul de la Rize. 

Cicâldău a încheiat jocul cu 68 de atingeri, 42 pase precise din 52 încercate (81% acuratețe), 3 dueluri din 7 câștigate și 19 baloane pierdute. El nu a fost foarte inspirat nici pe plan defensiv, cu doar o respingere și două tackling-uri, fiind driblat de 4 ori.

Galatasaray, pe 8 în Turcia

Cu victoria de astăzi, Galatasaray urcă pe locul 8 în campionatul Turciei. Cim Bom Bom au 14 puncte, 5 sub liderul Fenerbahce, 3 sub Besiktas, echipa de pe locul 3.

De când a fost transferat de Galatasaray, Moruțan a adunat 8 meciuri, două goluri și o pasă decisivă. Cicâldău, în schimb, are 10 meciuri, dar același bilanț - două goluri, un assist.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.