Diverse

În avionul prăbușit cu milionarul Dan Petrescu se aflau și fetele fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu

Sursă foto: ilkha.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 octombrie 2021

În avionul românesc prăbușit astăzi în Italia se aflau și cele două fiice ale fostului comentator sportiv Miki Alexandrescu, decedat în luna martie a anului trecut.

Toate cele opt persoane aflate la bord au murit în urma impactului, printre care și Dan Petrescu, un asociat de-ai lui Ion Țiriac, dar și cele două fiice ale lui Miki Alexandrescu, notează G4 Media

Claire și Emilie Alexandresco, fiicele regretatului Miki Alexandrescu, aveau cetățenie franceză, scrie pe Facebook jurnalistul Radu Tudor.

„Miki” Alexandrescu a făcut carieră la TVR, acolo unde a comentat ani în șir Formula 1, după care a trecut la Pro TV, când acest post de televiziune a transmis „Marele Circ”. Dan Alexandrescu, cunoscut ca „Miki” pentru apropiați și pentru iubitorii sportului, a murit pe 13 martie 2020, la 65 de ani, în urma unui infarct. 

Un avion privat românesc s-a prăbușit la Milano: a murit asociatul lui Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români

Un avion privat românesc s-a prăbușit astăzi, în jurul orei 13:00, peste o clădire de la marginea orașului Milano. La bord se aflau opt persoane, niciuna nu a reușit să supraviețuiască.

Aparatul de zbor de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o clădire în construcție din San Donato Milanese (Milano). Potrivit Mediafax, toate cele opt persoane au murit: pilotul, copilotul, un copil și cinci adulți.

Conform sursei citate, pilotul avionului era Dan Petrescu (68 de ani), un partener de afaceri de-ai lui Ion Țiriac, considerat unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la un miliard de euro.

Dan Petrescu locuia la Monte Carlo și era asociat în afacerile familiei Țiriac, scriu și cei de la Gândul.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.