Stranieri

Mircea Lucescu rămâne lider în Ucraina după „ciocnirea” cu Șahtior!

Primul egal al lui Mircea Lucescu în fața lui Șahtior, ca antrenor al Kievului

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 03 October 2021

Învinsă clar în Supercupă de marea rivală, Dinamo Kiev n-a mai fost surprinsă în această seară în campionat, păstrând trei puncte avans față de Șahtior Donețk după o remiză albă, scor 0-0. 

Mircea Lucescu a pierdut Supercupa, 0-3, tot la Kiev, pe 22 septembrie. A vrut să câștige neapărat și Șahtior i-a prins pe jucătorii săi pe contraatac, lovindu-l de trei ori.

Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, egal alb în campionat

Antrenorul în vârstă de 76 de ani nu mai putea fi surprins încă o dată. În această seară, în marea confruntare din campionat, kievenii n-au mai plonjat peste rivali. Au jucat mai circumspect, i-au lăsat pe adversari să aibă mai mult posesia (45-55%) și au mizat ei mai mult pe contre.

De Pena a fost primul aproape de gol. Bara s-a opus, la fel ca la Supriaga, în Supercupă. Și atunci era 0-0.

Până la urmă, nimeni nu a înscris aseară, deși alb-albaștrii lui Luce au șutat mai mult la poartă (10-9; mingi cadrate, 3-3).

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev rămân lideri 

Un rezultat care favorizează totuși campioana. După acest 0-0, Dinamo rămâne lider, cu trei puncte avans față de Șahtior (26-23). „Minerii” au primit și o veste rea: accidentat la 0-0 cu Inter, în Ligă, atacantul lor, burkinabezul Lassina Traoré, a fost operat la genunchi și va lipsi 7 luni. Are ruptură de ligamente încrucișate.

VIDEO. Cum s-a implicat Mircea Lucescu în recuperarea brandului Corvinul: „A donat un tricou care s-a vândut cu 8.000 de euro”

>

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.