Liga 1

„Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva” » Pleacă Mutu? Ce a spus „Briliantul” , după eșecul din derby-ul Olteniei

Adrian Mutu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 octombrie 2021

Adrian Mutu (42 de ani), antrenorul celor de la FCU Craiova 1948, spune că nu-și dă demisia, în ciuda eșecului din derby-ul cu CS Universitatea, scor 0-2.

„Am făcut o primă repriză bună, ne-am apărat bine și am încercat să și construim. A venit apoi un moment de neatenție, la începutul reprizei secunde, iar apoi a apărut și eliminarea și s-a rupt jocul. N-am ce să spun, a fost roșu la acea fază. Dar nu stau să scot vinovați sau să-i incriminez pe jucători. Se mai întâmplă în fotbal. 

Trebuie să luăm decizii mai bune în fața careului și să fim mai concreți. Trebuie să ne asumăm mai mult responsabilitatea, iar jucătorii să încerce să facă mai mult pe faza de atac. Ne-am bătut singuri, au fost multe greșeli neforțate, nu doar ce a lui Diallo. După cartonașul roșu, s-a rupt jocul, forța lor ofensivă se simțea. Asta este, mergem mai departe”, a declarat Mutu.

Adrian Mutu: „Nu țin de scaun!”

„Eu nu țin de scaun. Sunt aici, rămâne la latitiduinea conducerii să decidă ce se va întâmpla. Eu încerc să-mi fac treaba ca un profesionist. Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva

Dar nu-mi dau demisia. Cred că lucrurile se pot îndrepta. Să nu uităm că suntem o nou-promovată, iar lucrurile nu merg ca la celelalte echipe care sunt de mai mult timp în Liga 1”, a declarat Adrian Mutu, la finalul întâlnirii din Bănie, la microfonul Digi Sport. 

7 etapefără victorie are FCU Craiova: 3 remize, 4 eșecuri

+24 Foto
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda

Așa s-a „rupt” derby-ul Craiovei! Roșu direct, după un gest de neînțeles

Andrea Compagno, atacantul lui FCU Craiova, a fost eliminat direct în minutul 72 al partidei cu CS Universitatea Craiova, în urma unui gest nesportiv. Atacantul italian l-a lovit cu palma în cap pe compatriotul Mirko Pigliacelli, iar arbotrul Adrian Cojocaru nu l-a iertat.

Chiar în perioada în care FCU Craiova alerga după egalare, Adrian Mutu a fost „trădat” de gestul unuia dintre elevii săi. Frustrat că n-a ajuns la o centrare inexactă, atacantul Andrea Compagno a ales să-și verse nervii pe compatriotul Mirko Pigliacelli, pe care l-a lovit cu palma în creștetul capului.

A fost faza care a „rupt” definitiv partida din Bănie. CS Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 47, prin Nistor, iar apoi a conservat italienește rezultatul, ba chiar a mai reușit să înscrie o dată. În „10”, băieții lui Adrian Mutu n-au mai putut pune în pericol poarta adversă.

Faza tensionată a provocat un val de nervi și pe margine. În cele din urmă, a fost eliminat și preparatorul fizic Dan Vasilică, cel care la un moment dat preluase postul de antrenor principal la FCU.

VIDEO Dragoș Albu: „Am pierdut o luptă, nu războiul!”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.