Liga 1

Blat cu ultrașii? Descoperire șocantă în stadion: jandarmii au găsit bâte și torțe într-una dintre lojele din Bănie!

+21 Foto
Mai multe genți cu bâte și materiale pirotehnice au fost găsite într-o lojă destinată oficialilor lui FCU Craiova / Sursă foto: Oltenia TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 octombrie 2021

FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 0-2. Descoperire șocantă a jandarmilor doljeni: mai multe genți cu bâte și materiale pirotehnice au fost găsite într-o lojă destinată oficialilor lui FCU Craiova, anunță Oltenia TV

Derby-ul orgoliilor dintre FCU Craiova 1948 și CS Universitatea Craiova a generat tensiuni fără precedent în săptămâna premergătoare partidei. Cum era de așteptat, orgoliile au continuat și în ziua meciului. Cele două galerii, scindate de o rivalitate pe alocuri explozivă, s-au tachinat pe toată durata zilei în centrul orașului și în stadion.

Blat cu ultrașii? Descoperire șocantă în stadion

Forțele de ordine au evitat eventuale ciocniri între cele două tabere, însă au făcut o descoperire incredibilă. Într-una dintre lojele în care se aflau oficialii lui FCU, au fost descoperite genți pline cu bâte și materiale pirotehnice. Acestea au fost confiscate de jandarmi, anunță sursa citată. 

Cel mai probabil, destinația finală a obiectelor contondente ar fi trebuit să fie zona în care se aflau ultrașii lui FCU, care au ocupat de data acesta o parte din Tribuna 2.

Atmosferă încinsă la derby-ul Craiovelor: meciul a fost întrerupt din cauza materialelor pirotehnice

Derby-ul orgoliilor dintre FCU Craiova 1948 și CS Universitatea Craiova a debutat într-o notă irespirabilă, iar cei care au abuzat de materiale pirotehnice au fost ultrașii echipei patronate de Mihai Rotaru.

La doar câteva minute după startul confruntării din Bănie, ultrașii celor de la CS Universitatea Craiova s-au dezlănțuit: au aprins zeci de torțe și fumigene, pe care le-au aruncat în teren, arbitrul fiind nevoit să întrerupă partida timp de câteva minute.

Deși amenințaseră că boicotează partida, o parte din ultrașii lui FCU Craiova au intrat în cele din urmă stadion, luând loc la Tribuna 2. Cele două tabere s-au războit verbal, ambele întrecându-se în scandări ironice și jignitoare.

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în derby-ul Olteniei

VIDEO Derby-ul FCU Craiova - CSU Craiova, oprit din cauza fumigenelor aruncate pe teren

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.