Europa League

Au dus conflictul în social media » Colegul lui Moruțan și Cicâldău amenință: „Relaxează-te! Altfel îți tai peruca!”

Guendouzi vs. van Aanholt, în Marseille - Galatasaray

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 octombrie 2021

Conflictul dintre Matteo Guendouzi (22 de ani) și Patrick van Aanholt (31) de pe teren, la Marseille - Galatasaray (0-0), în Europa League, a continuat și în afara arenei. 

Joi, 30 septembrie, Olympique Marseille și Galatasaray au remizat în etapa 2 a grupelor Europa League. A fost 0-0 într-un meci în care mijlocașul central Matteo Guendouzi și fundașul stânga Patrick van Aanholt au fost integraliști.

Patrick van Aanholt îl amenință pe Guendouzi: „Relaxează-te, altfel îți tai peruca”

După ce VAR a anulat un penalty dictat inițial de arbitru pentru gazde la duelul Guendouzi - Van Aanholt, francezul a protestat: „Adversarul nu a atacat mingea. A fost 11 metri clar”. 

Olandezul, coleg cu Moruțan și Cicâldău la Galata, l-a amenințat pe Twitter: „Îți merge gura și după ce VAR a dovedit că nu ai dreptate. Relaxează-te, băiete! Altfel îți tai peruca! Felicitări leilor mei pentru un punct câștigat în deplasare”.

Fundașul olandez a adăugat o scurtă filmare dintr-un meci Manchester United - Arsenal, în care Marouane Fellaini îl trage de păr pe Guendouzi. Acesta din urmă aparține de Arsenal, fiind împrumutat la Marseille.

VIDEO Unai Emery: „Guendouzi ar trebui să se tundă”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.