Campionate

Explicație pentru prestația rușinoasă? Starurile lui PSG, petrecere la ziua unui manechin celebru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 October 2021

După victoria cu Manchester City (2-0), PSG s-a făcut de râs în Ligue 1, fiind învinsă categoric de Rennes, 0-2.

Una dintre explicațiile pentru eșecul de duminică, ar putea avea legătură cu modelul Cindy Bruna. Brazilianul Neymar și francezul Kylian Mbappe, despre care francezii au spus că sunt certați, s-au distrat pe cinste la petrecerea dată de manechinul Cindy Bruna (27 de ani) de ziua sa de naștere. 

Născută pe 27 septembrie, Cindy și-a serbat ziua de naștere vineri, 1 octombrie, la un local spectaculos din Paris. Petrecerea a avut loc cu doar două zile înainte meciul lui PSG cu Rennes, în care Mbappe și Neymar au avut prestații dezamăgitoare.

La party la care au mai fost prezenți, printre mulți alții, Marco Verratti, colegul starurilor de la PSG, dar și Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial. 

Faimosul model francez, 1,82 m, fostă iubită a lui Neymar, are 1,3 milioane de followers pe Instagram.

+22 Foto
Sursă foto: https://www.instagram.com/cindybruna/

PSG, fără replică la Rennes!

PSG a fost învinsă la Rennes, scor 0-2, în runda 9 din Ligue 1. Cu Mbappe, Di Maria, Messi integraliști, iar Neymar pe teren până în minutul 76, echipa lui Pochettino a prestat un joc extrem modest, fiind dominată de gazde.

Primul gol a venit chiar înainte de pauză, în minutul 45, contrar cursului jocului. Centrare Kamal Deen Sulemana, reluare din voleu a lui Gaetan Laborde, care i-a luat fața fundașului stânga Nuno Mendes. Imediat după reluarea jocului a venit și reușita care a închis tabela. Laborde, autorul primulul gol, s-a transformat în pasator decisiv și l-a servit pe Flavien Tait, care a reluat nestingherit de la 11 metri de poartă.

Mingea a fost introdusă în plasă și de către parizieni. În minutul 68, Kylian Mbappe a înscris, dar reușita a fost anulată după intervenția arbitrilor din camera VAR, care au sesizat o poziție de ofsaid. Până la final, PSG nu a reușit nici măcar să reducă din diferență. De altfel, echipa lui Mauricio Pochettino nici măcar nu a șutat pe spațiul porții adverse!

VIDEO Nasser Al-Khelaïfi, în vestiarul lui PSG după victoria cu Manchester City

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.