Liga 1

Basarab Panduru, mesaj pentru Adi Mutu: „Așa s-ar putea să aibă din nou rezultate”

+24 Foto
Adrian Mutu // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 October 2021

Basarab Panduru a comentat înfrângerea suferit de FCU Craiova, în fața rivalei CSU Craiova, 0-2.

Fostul internațional l-a criticat pe Mutu pentru că nu a schimbat tactica echipei după golul de 1-0 și l-a sfătuit pe acesta să revină la tactica din primele etape, în care FCU Craiova a obținut rezultate importante.

Basarab Panduru, mesaj pentru Adi Mutu: „Să se întoarcă la fotbalul din primele etape.”

„Începe repriza a doua şi e deja 1-0 pentru Reghe şi nu schimbi. Era bine cu 5 fundaşi centrali, dar la 0-0. Scoţi un fundaşi, bagi un atacant... Mi s-a părut că tot timpul a aşteptat ceva, dar nu ştiu ce.

A fost puţin pierdut şi el, nici el nu ştie ce trebuie să mai facă. Eu cred că trebuie să se liniștească şi să se întoarcă la fotbalul ăla pe care l-a practicat în primele etape. A fost frumos şi a adus şi rezultate.

 Fiind foarte tânăr, te loveşti dintr-o dată de problemele astea. Sunt 7 meciuri fără victorie, are doar 3 puncte din 21. Începi să-ţi pui întrebări, să te îndoiești. Oamenii din jurul tău se îndoiesc de tine şi uiţi ce trebuie să faci. Dacă se întoarce la jocul ăla de la începutul campionatului, s-ar putea să aibă din nou rezultate. Nici echipa nu e vreo mare echipă ca să-i ceri numai victorii”, a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Am făcut o primă repriză bună. Ne-am apărat bine. Apoi a venit acel moment de neatenție, la Diallo, și am primit gol. A urmat de eliminarea corectă a lui Compagno, n-am ce să comentez. Trebuie să ne revenim și s-o luăm de la capăt. În prima repriză am ajuns în preajma careului, dar n-am luat deciziile cele mai bune. Ne-am bătut practic singuri, pe o neatenție și acea eliminare.

Motivația n-a fost punctul nostru forte. Eu am mulți jucători străini, e mai greu să le explic ce înseamnă acest derby, am mai spus-o și înaintea meciului. Eu nu țin de scaun, rămân la dispoziția conducerii. Încerc să-mi fac treaba profesionist, muncesc, nu-mi dau demisia. Eu cred că lucrurile se pot îndrepta. Suntem o nou promovată, lucrurile nu merg așa ca la echipele care sunt de ani de zile în Liga 1
 – Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

VIDEO Alexandru Crețu: „Este o victorie dulce. Importante sunt cele 3 puncte”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.