Campionate

Guardiola, furios pe arbitru: „Asta se întâmplă pe Anfield. La fel ca pe Old Trafford”

Pep Guardiola, furios pe arbitrul de la Liverpool - Manchester City // sursa foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 04 octombrie 2021

Pep Guardiola a protestat după ce Paul Tierney nu l-a eliminat pe Milner, care fusese deja avertizat în prima repriză: „Dacă ar fi fost un jucător al nostru, ar fi fost trimis imediat la vestiare”, a declarat Guardiola. Liverpool - Manchester City s-a terminat 2-2.

O eroare a arbitrului l-a enervat cumplit pe Guardiola duminică, în „templul” din Liverpool. În minutul 73, când scorul era 1-1, Milner trebuia eliminat. Avea un cartonaș galben din prima repriză și îl merita pe al doilea la faultul asupra lui Bernardo Silva

Managerul lui Manchester City a protestat vehement văzând lipsa de reacție a „centralului„ Paul Tierney. Pep a urlat la Mike Dean, al 4-lea oficial, care îl privea uluit la marginea terenului.

Micah Richards: „Ceea ce a făcut arbitrul a fost șocant”

„E galben. Foarte clar. Asta se întâmplă pe «Anfield». La fel ca pe «Old Trafford». Dacă ar fi fost un jucător al nostru, ar fi fost trimis imediat la vestiare”, a declarat Guardiola la Sky Sports, după 2-2 cu Liverpool.

La același post TV, fostul jucător Micah Richards l-a criticat și el pe Tierney: „Ceea ce a făcut arbitrul a fost șocant. Cum a putut să nu vadă? Atmosfera l-a influențat. Trebuie să spunem adevărul. E cartonaș galben, a influențat jocul”.

Un asistent al lui Guardiola, scuipat din tribună

Imediat după ce Phil Foden a egalat prima oară pe „Anfield”, un membru al staffului tehnic al lui City a fost scuipat din tribună de un fan al gazdelor. "Cetățenii" susțin că au o înregistrare video cu acel moment. 

Liverpool e mult mai mare decât o persoană. Pentru mine, nimic nu se schimbă, admir la fel de mult acest club”, a spus Guardiola. „În urmă cu câțiva ani, ei ne-au distrus autocarul. Dar, la fel, unii fani, nu Liverpool. Vin mereu cu plăcere pe acest stadion”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.