Campionate

Gică Craioveanu surprinde » Despre ce jucător al Barcelonei spune că „n-ar juca nici la Craiova”

Luuk de Jong (centru) // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 October 2021

Gică Craioveanu (53 de ani), directorul de imagine de la Universitatea Craiova, spune că Luuk de Jong (31), atacantul celor de la FC Barcelona, nu ar avea loc nici măcar în echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Atacantul olandez Luuk de Jong nu-i impresionează pe oamenii de fotbal din România. După ce Ilie Dumitrescu a declarat că Pantelis „Kapetanos arăta mai bine decât Luuk de Jong”, a venit rândul lui Gică Craioveanu să pună la îndoială calitățile vârfului de 1,88 metri.

Gică Craioveanu șochează: „Luuk de Jong n-ar juca nici la Universitatea Craiova”

Întrebat la Pro X despre situația Barcelonei și despre evoluțiile lui Luuk de Jong, Craioveanu a spus:

Să-mi placă de Luuk? N-ar juca nici la Craiova. La mine n-ar juca. Barcelona a luat un jucător care - cu tot respectul - era rezervă la Sevilla. Și îl iei tu, Barcelona, ca vârf autentic, titular? Nu prea e OK, nu mi se pare un vârf bun pentru Barcelona.

Barcelona nu prea mai e ce a fost, cred că vor trece 5-6 ani pentru a fi aceeași echipă ca înainte”, a adăugat cel supranumit „Grande”.

Luuk de Jong, împrumutat de la Sevilla 

Luuk de Jong a ajuns la Barcelona pe 31 august, sub formă de împrumut de la Sevilla. El l-a înlocuit pe Antoine Griezmann, pe care Barcelona l-a împrumutat la Atletico Madrid.

Luuk de Jong, un gol la Barcelona 

De când a semnat cu Barcelona, de Jong a adunat 6 meciuri și un gol, în victoria la scor de neprezentare cu Levante. Luuk de Jong are un CV bogat, în care mai apar echipe precum Newcastle, Borussia Monchengladbach, Twente și PSV. Cel mai bun randament l-a avut la PSV, pentru care a înscris 112 goluri în doar 204 meciuri.

Luuk de Jong are și 38 de meciuri la echipa națională a Țărilor de Jos, în tricoul căreia a înscris 8 goluri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.