Liga 1

FCU Craiova. Ultimele detalii de la negocierile pentru înlocuitorul lui Mutu » Șumudică, reacție tranșantă: „M-a sunat Mititelu din penitenciar”

Marius Șumudică (50 de ani) nu a fost convins de propunerea celor de la FCU Craiova. Oltenii se concentrează acum pe negocierile cu Eugen Neagoe (54 de ani).

Articol de Viorel Tudorache, Vlad Nedelea  —  marţi, 05 octombrie 2021

Marius Șumudică (50 de ani) nu a fost convins de propunerea lui Mititelu și a oferit azi un răspuns tranșant pe subiect, anunțând că discuțiile s-au oprit. 

Instalarea lui Marius Șumudică la FCU Craiova a picat definitiv. Cel puțin asta a anunțat astăzi antrenorul. 

 „Am primit astăzi contractul de la ei, m-a sunat din penitenciar și Adrian Mititelu, dar nu voi antrena Craiova, nu sunt pregătit să mai antrenez în România. Prefer să dau curs ofertelor din străinătate”, a spus Marius Șumudică pentru GSP.ro. 

Eugen Neagoe, negocieri cu FCU Craiova

FCU Craiova a rămas și fără varianta Eugen Neagoe. „Încep prin a-i mulțumi lui Adrian Mititelu. Mă bucur că s-a gândit la mine. Din păcate, de această dată nu am ajuns la un acord, însă pe viitor nu-i exclus să colaborăm. Le doresc multă baftă, sunt oltean și le țin pumnii. Sper să găsească antrenorul potrivit”, a declarat antrenorul pentru GSP.

Adrian Mititelu Jr., în căutarea noului antrenor

A existat o discuție între mine și Șumudică, dar nu e nimic concret și nu vă pot da detalii despre negocieri. Bineînțeles că tata ia ultima decizie, chiar dacă nu e în libertate. Avem nevoie de un antrenor care să redreseze echipa. Un antrenor cu experiență ar putea gestiona mai bine presiunea. Și Leo Grozavu e un antrenor bun, dar nu vă pot spune dacă vom negocia sau nu cu el. Sperăm să ne înțelegem până joi cu noul antrenor
- Adrian Mititelu Jr.

VIDEO Adrian Mutu, comparație stranie după FCU Craiova - CSU Craiova 0-2

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.