Tenis

Andreea Prisăcariu, opinie sinceră despre Emma Răducanu: „Să ne înțelegem, ea nu e româncă!”

+47 Foto
Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 octombrie 2021

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 370 WTA), fostă campioană națională de juniori la tenis, a vorbit despre ascensiunea din circuit a Emmei Răducanu (18 ani, 22 WTA), cea care luna trecută a izbutit un parcurs senzațional și s-a impus la US Open. 

Prisăcariu laudă stilul britanicei, spune că Emma Răducanu e mai talentată decât Bianca Andreescu, o altă jucătoare importantă cu origini românești, dar se declară suporterul necondiționat al Simonei Halep într-un eventual meci cu Răducanu. Cele două s-ar putea întâlni în turul III la Indian Wells.

Andreea Prisăcariu: „Emma Răducanu are un potențial mai mare decât al Biancăi Andreescu”

„Da, o cunosc pe Emma, dar nu suntem apropiate, ne-am salutat de câteva ori. Îmi place foarte mult de Emma Răducanu, îmi place jocul ei. Cred că are un potențial uriaș. Mai mare decât al Biancăi Andreescu. Joacă agresiv, așa cum îmi place mie, și a dovedit că este și foarte matură la ultimele turnee, altfel nici nu avea cum să câștige US Open. Îmi place foarte mult jocul ei

Dintre ea și Simona Halep, normal că țin cu Simona, Simona este româncă. Să ne înțelegem, Emma Răducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc”, a declarat Andreea Prisăcariu, potrivit Fanatik

+47 Foto
Foto: twitter US Open

Posibil duel rapid între Simona Halep și Emma Răducanu la Indian Wells

În această dimineață a avut loc tragerea la sorți a tabloului de la Indian Wells, competiție la care participă nume importante, printre care și Simona Halep (30 ani, 15 WTA) sau Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA).

În turul 2, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei meciului Marta Kostyuk – Shuai Zhang, iar Sorana Cîrstea va avea un duel cu Ann Li sau Misaki Doi. 

Emma Răducanu, aflată la primele meciuri după US Open, o va întâlni în turul II pe Maria Camila Osorio Serrano sau pe Aliaksandra Sasnovich. Simona Halep și Emma Răducanu sunt pe aceeași parte de tablou și s-ar putea întâlni în turul III al competiției. Ar fi primul meci între Simona și campioana de la US Open, cea care a recunoscut că Halep este una dintre jucătoarele sale preferate.

Emma Răducanu, antrenament cu Gabriela Ruse la Indian Wells

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) se întoarce pe teren după triumful istoric de la US Open. Britanica va evolua în turneul de la Indian Wells, acolo unde a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Înainte de a lua startul în turneul din California, Emma Răducanu s-a antrenat alături de Gabriela Ruse (23 de ani, 92 WTA). Jucătoarea cu origini românești a publicat apoi un scurt mesaj în contul său de InstaStory: „Training cu Gabriela Ruse”.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.