Campionate

Război total între PSG și Real Madrid pentru Mbappe: „Trebuie să se oprească, gata! Nu ne respectă”

Kylian Mbappe / foto: IMAGO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 October 2021

Kylian Mbappe (22 de ani) constituie în continuare un motiv de vâlvă între PSG, clubul cu care mai are contract până în vara lui 2022, și Real Madrid, echipa la care francezul visează să joace.

Astăzi, Florentino Perez a declarat următoarele pentru El Debate: „În ianuarie vom avea noutăți despre Mbappe. Sperăm că pe 1 ianuarie situația lui Kylian să fie rezolvată în proporție de 100%”

Ulterior, președintele lui Real Madrid a revenit cu clarificări. „Am fost interpretat greșit. Respectăm Parisul, avem relații bune cu ei, mereu am avut”, a declarat acesta pentru RMC. 

A fost prea târziu. Directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, a răbufnit spre seară într-un interviu acordat pentru L’Equipe: „Durează de doi ani tot acest caz. Fereastra de transferuri e închisă. Real Madrid trebuie să se oprească! Mbappe e jucătorul lui PSG și clubul vrea ca el să continue aici. Este o lipsă de respect la adresa noastră!”.

Când am spus că vreau să plec vara trecută, mă refeream la Real Madrid. Am crezut că timpul meu la PSG e gata. Să plec era pasul normal pentru mine. Aș fi plecat doar la Real. Acum, nu putem ști ce se va întâmpla în viitor
Kylian Mbappe, atacant PSG

Mbappe, șocat de șeful lui PSG: „E înfricoșător! Ce înseamnă asta?!”

Kylian Mbappe a decis să ofere publicului și varianta sa, după ce PSG a refuzat să-l vândă în vară la Real Madrid.

„E înfricoșător când președintele tău spune: «Kylian nu va pleca niciodată liber de contract!». Când am auzit asta, mi-a fost foarte greu să accept și mi-am spus mie însumi: «Dar ce o să se întâmple atunci?!»”, a spus Mbappe pentru RMC, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Din informațiile Marca, PSG îi va face o a 3-a ofertă de prelungire lui Mbappe. Ultima, care-i asigura lui Kylian 25 de milioane de euro pe sezon, a fost refuzată de fotbalist.

Parisul urmează să revină cu o propunere și mai avantajoasă, notează jurnaliștii spanioli, așteptând în sfârșit un răspuns favorabil din partea lui Kylian.

În acest început de sezon, Kylian Mbappe a înscris 4 goluri și a oferit 5 pase decisive în 11 meciuri.

Supergoluri reușite de Mbappe la PSG:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.