Liga 1

FCU Craiova are antrenor! Flavius Stoican a fost prezentat oficial

Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FCU Craiova.

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 06 octombrie 2021

Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FCU Craiova.

Au dispărut dubiile! Flavius Stoican este noul antrenor al lui FCU Craiova. Dimineață, cele două părți au pus la punct detaliile contractului prin intermediul avocaților. În această după-amiază, antrenorul a ajuns în Bănie, unde și-a pus semnătura pe contract.

După ce a fost refuzat, pe rând, de Marius Șumudică și Eugen Neagoe, Adrian Mititelu a apelat la o variantă-surpriză. Oltenii l-au contactat pe Flavius Stoican, fostul căpitan al Științei, care a acceptat imediat propunerea făcută de FCU.

Flavius Stoican, prezentat oficial la FCU Craiova

„Stoicanetti” vine în Bănie alături de bunul prieten Bobi Verdeș, cel care va ocupa funcția de „secund”. Fostul atacant e un fan declarat al lui FCU Craiova.

Flavius Stoican este noul antrenor al Științei! Fostul fundaș dreapta al naționalei Romaniei și jucător al Universității Craiova, în perioada 1995-2002, a semnat un contract valabil pentru acest sezon 
- Comunicat FCU Craiova

După un start bun de sezon, FCU Craiova a ajuns la 7 partide fără victorie pe banca oltenilor (3 remize și 4 eșecuri). Nou-promovata este pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte.

Flavius Stoican încearcă să-și relanseze cariera la FCU Craiova

Flavius Stoican e liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu, iar o mutare în Bănie i-ar relansa complet cariera. În ultimii ani, olteanul a pregătit echipe din liga secundă, după ce în trecut a avut două aventuri la Dinamo și una la Poli Iași, ambele pe prima scenă. 

Ultima experiență a lui Stoican a fost una pozitivă, la Viitorul Târgu Jiu. Tehnicianul a revitalizat echipa și a dus-o până în semifinalele Cupei României. Pe banca lui Poli Iași - ultima echipă din Liga 1 antrenată - Stoican a izbutit să-i ducă pe moldoveni în play-off.

VIDEO Flavius Stoican rememorează un episod halucinant de la Șahtior: „Bărcăuan, cel mai prost, dar și cel mai norocos”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.