Liga 1

Rapid a ales stadionul pentru derby-ul cu CFR Cluj » Giuleștenii, încurcați de turneul de Dota 2

Rapid va juca meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, de pe 17 octombrie, pe stadionul din Mioveni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 octombrie 2021

Rapid va juca meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, de pe 17 octombrie, pe stadionul din Mioveni. 

În așteptarea inaugurării noului stadion din Giulești, rapidiștii sunt într-o situație asemănătoare cu FCSB. Trebuie să se mute din București chiar pentru derby-ul „feroviar” cu CFR Cluj. Partida este programată duminică, 17 octombrie, de la ora 20:30, în ultima zi a turneului de Dota 2 de pe Arena Națională.

Rapid - CFR Cluj se joacă la Mioveni

Relațiile bune dintre Rapid și CS Mioveni, formații care au promovat împreună în această vară, a permis mutarea pe stadionul Orășenesc, informează digisport.

Cele două formații vor disputa și un meci amical în pauza provocată de meciurile naționalei, sâmbăta aceasta, de la ora 12:00.

Rapid așteaptă noul stadion din Giulești

Veștile privind inaugurarea noului stadion din Giulești sunt contradictorii. Oficialii rapidiști nu speră să joace acolo mai devreme de 2022, dar Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, a venit cu o veste bună în urmă cu două săptămâni. Acesta a anunțat că recepția stadionului va avea loc în octombrie, iar arena va putea găzdui evenimente la o lună de la acel moment.

La începutul lunii octombrie, va avea loc recepția stadionului. Din acel moment, în maximum o lună se va putea juca pe Giulești. Nu ar trebui să fie nicio problemă cu avizele de la ISU, DSP și toate celelalte. Deci, din punctul meu de vedere, în prima săptămână din noiembrie, Rapidul ar putea juca pe stadionul Giulești. Asta, desigur, dacă nu s-ar amâna din alte considerente. Dar eu cred că arena ar trebui folosită cât mai repede, pentru a genera venituri
- Adrian Cefalan

VIDEO Victor Angelescu, critici la adresa FRF: „Nu înțeleg cum în Moldova se poate și la noi nu!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.