Liga 2

Conducerea lui Metaloglobus blochează demisia lui Nicolae Grigore! Motiv incredibil

Nicolae Grigore

Articol de Remus Răureanu  —  Thursday, 07 October 2021

Nicolae Grigore (38 de ani), antrenorul de la Metaloglobus, a dorit să demisioneze de la clubul bucureștean după victoria din cel mai recent meci, 1-0 cu Poli Iași. Conducerea s-a împotrivit despărțirii, astfel că fostul „secund” de la națională rămâne la cârma echipei pentru moment.

Sâmbătă, 2 octombrie, Metaloglobus s-a impus la Iași, 1-0 cu Poli, grație unui gol înscris în minutul 79 de Claudiu Herea. După meci, antrenorul Nicolae Grigore și-a înaintat demisia, dar conducerea nu i-a acceptat-o.

Nicolae Grigore a vrut să demisioneze de la Metaloglobus, conducerea nu a acceptat 

Motivul se leagă de ceea ce s-a întâmplat cu o etapă în urmă, atunci când Metaloglobus a pierdut inexplicabil, la scor, cu Unirea Constanța, scor 1-4.

Unirea Constanța, echipa preluată de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, venea după scoruri rușinoase în campionat și avea un singur punct înaintea deplasării din Pantelimon, o remiză cu Dunărea Călărași. În plus, avea un golaveraj catastrofal: doar un gol înscris, 28 primite!

Chiar și așa, dobrogenii au învins chiar în fieful lui Metaloglobus, la scor, 4-1! Ilfovenii și-au revenit o etapă mai târziu, câștigând la Poli Iași.  

Nicolae Grigore a dorit să plece de la echipă. Conducerea a refuzat să accepte demisia, astfel încât aceasta să nu fie legată de eșecul șocant cu Unirea Constanța și pentru a nu le da apă la moară celor care au suspectat acel joc de „blat” la pariuri. 

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.