Campionate

Presa din Turcia spune că Galatasaray îl vrea și pe Ianis Stoica! » Hagi neagă orice implicare în transferul atacantului de la FCSB

Ianis Stoica (18 ani), vârful celor de la FCSB, ar fi dorit de Fatih Terim (38 de ani) la Galatasaray.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 October 2021

Ianis Stoica (18 ani), vârful celor de la FCSB, ar fi dorit de Fatih Terim (68 de ani) la Galatasaray. 

UPDATE » Reacția lui Gică Hagi

Într-un comunicat emis în această dimineață, Gică Hagi neagă faptul că Fatih Terim i-a cerut sfatul cu privire la transferul lui Ianis Stoica, așa cum au scris turcii.

În urma speculațiilor apărute ieri, 8 octombrie, dar și în trecut în presa din România, precum că eu aș fi propus jucători la Galatasaray, vreau să precizez că sunt acestea sunt false ! Nu am nicio legătură cu astfel de lucruri și vă rog public să nu mai folosiți numele meu în promovarea jucătorilor altor cluburi, în interesul altora
- comunicat Gică Hagi

Ianis Stoica, pe lista lui Galatasaray

Fatih Terim a fost mulțumit de modul în care Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan s-au integrat la Galatasaray și ar pregăti un nou transfer de viitor. L-ar dori la gruparea „Cim-bom” și pe Ianis Stoica, noua senzație a grupării patronate de Gigi Becali. 

Fatih Terim ar fi fost atras de combativitatea și de maturitatea pe care Stoica le-a etalat în acest sezon, în ciuda vârstei fragede. 

„Împăratul” i-ar fi cerut sfatul și lui Gică Hagi, iar cuvintele au fost la superlativ, informează turcii de la . Aceștia informează că o ofertă ar urma să fie făcută în următoarea perioadă de transferuri.

Ianis Stoica, dorit la Galatasaray

Ianis Stoica, sezon excelent la FCSB

Ianis Stoica, principalul jucător U21 al celor de la FCSB în ultimele luni, a înscris 5 goluri în actualul sezon. Trei reușite au venit în Liga 1, marcând și o „dublă” în victoria cu CS Hunedoara, din Cupa României.

Basarab Panduru a remarcat însă o problemă în cazul lui Ianis Stoica. Odată cu revenirile lui Florin Tănase, Florinel Coman și Octavian Popescu, șansele de a prinde un loc de titular la FCSB vor scădea. Un motiv în plus pentru transferul la Galatasaray. 

Am auzit că Ianis Stoica a făcut lucrurile corect. A dat goluri la U17, apoi la următorul nivel, acum la U21 şi la FCSB. Acum nu ştiu cum va arăta viitorul apropiat, pentru că revin fotbaliştii din faţă. E mai greu la FCSB să joci în faţă, acolo, cu Budescu, Keşeru, Coman, Tănase, Octavian Popescu. Adică, mai degrabă îl văd pe Şerban în locul lui Radunovic, decât pe Ianis Stoica în faţă
- Basarab Panduru

VIDEO Va juca FCSB pe arena din Ghencea? » George Ogăraru: „Comandantul și ceilalți din conducere vor decide”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.